مهندس مجتبي باقي افزود: همزمان با برگزاري سومين مانور تعديل روشنايي معابر؛ اصلاح انشعابات غير مجاز و رمز ارزها در برخورد با مراكز ماينردار غيرمجاز در شهرستان شهرضا، از كشف بزرگترين مزرعه رمز ارز غيرمجاز در جنوب استان خبرداد.
ايشان از شناسايي 651 دستگاه استخراج رمز ارز غيرمجاز به ارزش بيش از يكصد و چهل ميليارد ريال در شهرك صنعتي رازي خبر داد، وي اظهار داشت: با همكاري و رصد كارشناسان متخصص موفق به كشف اين مزرعه بزرگ شديم و شناسايي ساير نقاط نيز با قوت در حال رصد و پيگيري ميباشد. برخورد با مشتركيني كه جهت بهره مندي از سودهاي نجومي با استفاده از تعرفه هاي خانگي و كشاورزي و صنعتي به طور غيرقانوني اقدام به استخراج بيت كوين مينمايد و مشكلات زيادي جهت صنعت برق ايجاد نموده اند در دستوركار امورهاي برق استان قرار گرفته است.
مسول حراست برق شهرستان شهرضا اعلام داشت: طبق بررسي كارشناسان صنعت برق، براي توليد هر واحد بيت كوين حدود 72هزار كيلو وات ساعت برق مصرف مي شود كه به طور ميانگين بامصرف سالانه برق 24مشترك خانگي برابري مي كند و اينگونه مصارف باعث آسيب رساني به تاسيسات و لوازم برقي مشتركين و خاموشي ناشي از كمبود برق و درنتيجه موجب نارضايتي مشتركين مي شود.
شناسايي 651 دستگاه استخراج رمز ارز غيرمجاز در شهرك صنعتي رازي
برچسب ها
بهرهبرداری از پروژه آبرسانی پالند سوادکوه؛ ۱۳۰۰ نفر از آب شرب سالم بهرهمند شدند
با حضور نمایندگان مجلس و مسئولان استانی و محلی، طرح آبرسانی به روستای پالند در شهرستان سوادکوه افتتاح شد. این پروژه که شامل ۲۷۵۰ متر لولهگذاری خط انتقال و احداث چندین مخزن و ایستگاه پمپاژ است، با صرف ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار، دسترسی ۱۳۰۰ نفر از ساکنان روستا را به آب آشامیدنی سالم و بهداشتی فراهم کرده است. مسئولان بر همدلی و تلاش مستمر برای حل مشکلات آبرسانی در روستاها تأکید کردند.
آغاز طرح پایش انرژی و فعالیت سفیران انرژی در ادارات مازندران
مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران گفت: در راستای اجرای مصوبه هیئت دولت و مدیریت مصرف انرژی، طرح پایش دمای ادارات و فعالیت سفیران انرژی در سطح استان آغاز شده است تا الگوی مصرف بهینه در دستگاههای اجرایی نهادینه شود.
صرفهجویی ۷۲۰ میلیون مترمکعبی گاز در مازندران با ۱۶ پروژه بهینهسازی
مدیرعامل شرکت گاز مازندران اعلام کرد: اجرای ۱۶ پروژه جدید در حوزه بهینهسازی و سرمایهگذاری مصرف انرژی، سالانه بیش از ۷۲۰ میلیون مترمکعب گاز را در استان صرفهجویی خواهد کرد که گامی مهم در راستای بهرهوری و توسعه پایدار است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.













































