سهم ۸ درصدی مالیات از GDP/ فاصله‌ای معنادار با کشورهای دیگر داریم - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 7 June , 2025
گروه : اقتصادی
پ
  • شناسه : 941
  • 24 بهمن 1398 - 16:22
  • 0 دیدگاه
رئیس سازمان امور مالیاتی :

سهم ۸ درصدی مالیات از GDP/ فاصله‌ای معنادار با کشورهای دیگر داریم

سهم ۸ درصدی مالیات از GDP/ فاصله‌ای معنادار با کشورهای دیگر داریم
سهم ۸ درصدی مالیات از GDP/ فاصله‌ای معنادار با کشورهای دیگر داریم
رئیس کل سازمان امور مالیاتی گفت: در ایران سهم مالیات در تولید ناخالص داخلی ۸ درصد است، در حالی که این عدد در کشورهای در حال توسعه به ۱۴ تا ۱۵ درصد می رسد.

سکان نیوز، امیدعلی پارسا   با اشاره به عدم تحقق هدف برنامه ششم توسعه در افزایش سهم مالیات در تولید ناخالص داخلی گفت: در حال حاضر سهم مالیات ۸ درصد از GDP (تولید ناخالص داخلی) و عدد بسیار پایینی است.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه فاصله معناداری با کشورهای دیگر داریم، افزود: در کشورهای توسعه یافته سهم مالیات از GDP بالای ۳۰ درصد و در کشورهای در حال توسعه ۱۴ تا ۱۵ درصد است.

وی ادامه داد: در کشور ما مطابق با آنچه که در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده بود باید این عدد به ۱۰ درصد برسد اما فعلاً حدود ۸ درصد است و به این راحتی‌ها هم این نرخ افزایش نمی‌یابد.

پارسا گفت: افزایش سهم مالیات از GDP موجبات ثبات اقتصادی در کشور را فراهم می‌کند و باید از طریق اصلاح سیاست‌های مالیاتی به این سمت برویم.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم شورای عالی بورس 17 خرداد 1404

بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم شورای عالی بورس

سکان نیوز؛ دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت گفت: بازگشایی نمادهای شرکتهای سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم، تایید و تصویب شورای عالی بورس است.

عرضه خودرو در بورس به نفع خودروساز یا خریدار؟ 17 خرداد 1404

عرضه خودرو در بورس به نفع خودروساز یا خریدار؟

سکان نیوز؛ چراغ سبز بورس برای عرضه خودرو در بازار سرمایه بار دیگر به گمانه زنی ها درباره میزان موفقیت این شیوه، آن هم در شرایطی که خودرو دیگر یک کالای مصرفی نیست، دامن زده چرا که صنعت خودرو در ۱۲ سال اخیر بیش از نوع عرضه، از قیمت گذاری دستوری آسیب دیده است.

فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد 14 خرداد 1404

فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد

سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.