احسان فکار اولین دانشجوی فارغالتحصیل دوره مشترک AUT&MSM که در فروردین ماه سال جاری موفق به کسب درجه دکتری شد دانشجوی منتخب سخنرانی در مراسم فارغ التحصیلان دوره مشترک مدیریت کسب و کار دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مدرسه مدیریت دانشگاه ماستریخت هلند MSM بود.
وی در این سخنرانی درباره تجربیات شخصی خود در طول دوره چهارساله گفت: گذراندن این دوره نیازمند تلاش بی وقفه و جدی است. شما در این مسیر بارها نامید میشوید. آنچه که شما را به مرحله بعد هدایت میکند تلاش هدفمند، مستمر و ایستادگی است.
وی ادامه داد: آنچه که در تحصیلات تکمیلی نیاز دارید مطالعات عمیق در حوزه تحقیق و فراگیری علوم کاربردی مرتبط با آن است. فراموش نکنید که دانش وسیع است و مرزهای تحقیق گسترده!. بنابراین جهت دهی مناسب و انتخاب مسیر دقیق منجر به انجام عملی تحقیق و دستاوردهای شگفت انگیز خواهد شد.
به گفته فکار، در جریان تحقیق و مطالعه، گاهی اوقات همه چیز طبق برنامه تعیین شده پیش نرفته یا نتایج آن چیزی نیست که ما انتظار داریم. ممکن است در مطالعات خود با چالش مواجه شوید. نگاه شما به این چالشها میبایست مثبت و رو به جلو باشد. از تجربیات درس بگیرید و با آموختههای نو به چالش و مسئله اصلی تحقیق برگردید.
وی در ادامه این سخنرانی خاطر نشان کرد: مطالب و آزمونها را بارها تکرار و تمرین کنید. زمان محدود است، اما شما شهامت این را داشتید که از قلب، نیت و اهداف خود پیروی کنید. آنها به نوعی میدانند که شما واقعاً چه میخواهید و قرار است در نهایت چه اتفاقی افتد. بقیه مسائل در جایگاه دوم هستند. شما به هیچ اندرزی از من در پایان این نطق نیاز ندارید. اما آنچه امروز میخواهم از سخنرانی خود با یک بیان ساده به شما بگویم این است که: استقامت و پشتکار داشته باش و هرگز تسلیم نشو.
گفتنی است، رساله احسان فکار تحت نظارت و مشاورههای علمی دکتر ناصر شمس قارنه در دانشکده مهندسی صنایع و سیستمهای مدیریت و استاد راهنما در دانشگاه کینگ کالج لندن خانم اوا کاتسیکیاس تکمیل و به اتمام رسید. عنوان رساله «توسعه مدل تجاری شرکتهای نوآور در اکوسیستم کسب و کار صنعت برق ایران» بوده است
لازم به ذکراست : در تیرماه سال 1397 با تلاشهای بیوقفه معاونت امور بین الملل و دانشکده مدیریت علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر و در راستای گسترش فضای علمی و حرفهای کشور مجوز برگزاری دوره مشترک دکتری مدیریت کسب و کار با مدرسه مدیریت دانشگاه ماستریخت هلند به صورت مشترک توسط مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت نیرو أخذ و صادر شد.
هر دو دانشکده با دارا بودن بالاترین درجه آکادمیک و علمی در حوزه های آموزش، پژوهش و مشاوره دوره دکتری مدیریت کسب و کار را در کلاس جهانی در ایران برگزار کردند.
منتخبین دوره دروس تعیین شده درResearch Methods and Skills (RMS) را که توسط اساتید دانشگاه مبدأ به عنوان مدعو در محل دانشکده مدیریت علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیرارئه میگردد به اتمام رسانده و پس از قبولی در دروس تعیین شده پروروزال دوره دکتری را آماده و در جلسه دفاع RMS ارائه مینمایند.
در صورت تأیید و داشتن استانداردهای علمی و تحقیق وارد مرحله MPhil شده که در این مرحله توسط اساتید راهنما از هر دو دانشکده برای ادامه و انجام رساله راهنمایی خواهند شد. پس از نهایی شده سه فصل اول رساله مجوز دفاع صادر و در صورت موفقیت، مدرک MPhil اخذ و مرحله بعدی که اتمام پروژه تحقیق میباشد آغاز خواهد شد. در این مرحله با تکمیل رساله، تأییدیه اساتید راهنما و همچنین ارزیابی دو داور خارجی دانشجو در دفاع نهایی موفق به دریافت مدرک دکترای مدیریت کسب و کار از مدرسه مدیریت دانشگاه ماستریخت خواهد شد.
مدرسه مدیریت ماستریخت یکی از شش دانشکده دانشگاه ماستریخت هلند میباشد. دانشگاه ماستریخت یکی از ده دانشگاه برتر هلند، واقع در شهر ماستریخت بوده و بر اساس رنکینگ دانشگاههای مورد تأیید وزارت علوم ایران جایگاه الف یا ممتاز را دارد. این دانشگاه حدود 17هزار دانشجو دارد که با داشتن بیش از ۴۷ درصد دانشجوی خارجی از بیش از ۱۰۰ ملیت مختلف یکی از دانشگاه های بین المللی در هلند شناخته میشود.
سخنرانی دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم فارغالتحصیلان هلند
برچسب ها
یونیورسیاد تابستانی ۲۰۲۵ آلمان/ ورزش یا سیاست؟
سکان نیوز:در ۱۶ جولای، یونیورسیاد تابستانی در آلمان آغاز میشود. قرار است جوانان از سراسر جهان برای یک جشنواره ورزشی گرد هم می آیند.
بریکس و الزامات اقتصاد ایران در میان قدرتهای نوظهور
سکان نیوز؛ بریکس که توانسته با گردهمایی قدرت های نوظهور جهانی سهم قابل توجهی از اقتصاد جهان را در اختیار بگیرد و جایگاه خود را در مقابل گروه هفت تقویت کند
پالایشگاهها برای پساجنگ آمادهاند؟/ تحول در صنعت خودرو برای عبور از بحران انرژی
سکان نیوز؛ یک کارشناس حوزه انرژی با تأکید بر لزوم برنامهریزی جامع در حوزه نفت، پالایش و خودروسازی کشور گفت: حتی بدون بروز بحران، روند مصرف انرژی در کشور بهدلیل افزایش تعداد خودروها، فرسودگی ناوگان و فرسودگی برخی پالایشگاهها رو به رشد است که درصورت بروز اختلال، کشور با چالشهایی مواجه خواهد شد که در این راستا باید بتوانیم مدیریت بحران را در دستور کار قرار دهیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.