به گزارش سکان نیوز، جعفر آهنگران با بیان اینکه بخش عمده این طرح ها در بخش زیرساختی و زیربنایی برای ارتقای زمینه سرمایه گذاران در جزیره انجام می شود اظهار داشت: این طرح ها با سرمایه گذاری حدود 33 هزار میلیارد ریالی احداث می شود.
آهنگران با بیان اینکه عملیات اجرایی عمده این طرح ها هم اکنون انجام شده است اضافه کرد: در مرحله ساخت این طرح ها برای هشت هزار و 500 نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد و در دوره بهره بهرهبرداری نیز این اشتغال به 6 هزار و 890 نفر می رسد.
وی یادآور شد: این سازمان در سال های گذشته برنامه های توسعه ای مختلفی در حوزه زیرساخت های فرودگاهی، بندری و شهری در دستور کار خود قرار داده تا با بستر سازی های مناسب، زمینه برای ارتقا سطح کیفی ارائه خدمات به ساکنان، گردشگران و سرمایه گذاران فراهم شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: تکمیل ترمینال جدید فرودگاه، اتمام باند جنوبی و ارتقا سامانه روشنایی آن، تامین تجهیزات ناوبری و کمک ناوبری تا حد استانداردهای مطلوب و بهرهبرداری از برج مراقبت جدید از جمله برنامه هایی است که در حوزه فرودگاه مورد توجه قرار گرفته است.
منطقه آزاد کیش شامل جزایر کیش، هندورابی، فارور بزرگ و فارور کوچک است و سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان نماینده دولت ماموریت دارد این منطقه به محیطی امن، آرام و پاک، برترین مقصد گردشگری برای خانواده ها، قطب علمی آموزشی تحقیقاتی، الگوی توسعه پایدار با بهرهگیری از فن آوری های نوین و مناسب ترین مکان برای سرمایه گذاری در منطقه خلیج فارس تبدیل شود.
ماموریت این سازمان بر اساس طرح جامع 20 ساله مصوب 1372 آغاز شده و حضور سالانه حدود 2 میلیون گردشگر داخلی و خارجی و سرمایه گذاران متعدد از نشانه های تحقق این طرح است.
جزیره کیش با 92 کیلومتر مربع مساحت و 42 هزار نفر جمعیت در فاصله 18 کیلومتری سرزمین اصلی و در آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.
سازمان منطقه آزاد کیش 70 طرح عمرانی در دست اجرا دارد
برچسب ها
گلوگاهی که سرمایهگذاری برای تولید را پرریسک و پرهزینه میکند
سکان نیوز؛ عضو هیات رئیسه و رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک گفت: بدون رفع گلوگاه اساسی تامین نقدینگی پایدار، نه تنها جهش تولید امکانپذیر نخواهد بود، بلکه سرمایهگذاری نیز به مسیری پرریسک و پرهزینه بدل خواهد شد که در حال حاضر این وضعیت گریبان صنایع را گرفته و شاهد وضعیت بحرانی در این حوزه در کلیه واحدهای تولیدی هستیم.
میدان باید برای بخش خصوصی باز شود
سکان نیوز؛ رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان داشت: وقتی شرکتهای خصولتی، همه میدان را در اختیار دارند، چطور انتظار داریم که بخش خصوصی واقعی در استانهایی مثل کرمان رشد کند؟
پایان ناترازی برق چهزمانی قابل تحقق است؟
سکان نیوز؛ مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه "در کوتاهمدت میتوانیم تبعات ناترازی برق را کاهش دهیم و انرژی را بهسمت بخشهای مولد و اولویتدار هدایت کنیم"، گفت: پایان ناترازی برق تا پایان برنامه هفتم قابل تحقق است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.