به گزارش سکان نیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، بابک مومنی، گفت: روند صادرات مرکبات از اول مهرماه با صدور گواهی سلامت مبدا و مجوز قرنطینه آغاز شده و همچنان ادامه دارد. علاوه بر این، صادرات کیوی مازندران نیز از هشت هزار تن فراتر رفته و به کشورهای اوراسیا و هند صادر میشود.
وی افزود: ادامه برداشت محصول پرتقال و ضرورت جمعآوری کامل میوهها از روی درختان و پای آنها تاکید کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطر نشان کرد: روند صادرات مرکبات از اول مهرماه با صدور گواهی سلامت مبدا و مجوز قرنطینه آغاز شده و همچنان ادامه دارد. علاوه بر این، صادرات کیوی مازندران نیز از هشت هزار تن فراتر رفته و به کشورهای اوراسیا و هند صادر میشود.
مومنی با اشاره به چالشهای موجود در زمینه مبارزه با آفات، از مدیریت مطلوب این حوزه و فصل خوب برداشت مرکبات در استان خبر داد.
وی همچنین بر لزوم توسعه و تقویت واحدهای سورتینگ و بازرگانی در غرب استان تاکید کرد و از سرمایهگذاری در صنایع تبدیلی، تکمیلی و ایجاد پایانههای تجاری محصولات کشاورزی استان استقبال کردو مذاکراتی با سرمایهگذاران کلان در این زمینه در حال انجام است.
استان مازندران با ۵۰۰ واحد سورتینگ، ۱۱۹ سردخانه دارای مجوز با ظرفیت ۴۷۳ هزار تن و ۱۴۸ واحد انبارداری با ظرفیت ۳۸۱ هزار تن، یکی از قطبهای اصلی تولید و فرآوری مرکبات در کشور به شمار میرود. از ۱۱۲ هزار هکتار باغات مرکبات این استان، ۱۱۰ هزار هکتار بارده است که ۸۰ هزار هکتار آن به کشت پرتقال، ۳۰ هزار هکتار به کشت نارنگی و مابقی به سایر مرکبات اختصاص دارد. بر اساس آمارهای رسمی، تاکنون ۹۰ درصد از نارنگی و ۵۰ درصد از پرتقالهای مازندران برداشت شده است.