سید محمود حسینی پور در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهارکرد: مازندران ظرفیتهای فراوانی دارد که در صورت استفاده بهینه از آنها، میتوان به اهداف از پیش تعیین شده دست یافت.
وی گفت: با توجه به نعمتها و منابع فراوان خدادادی در استان، هم اکنون تنها از ۲۰ درصد ظرفیتهای اقتصادی مازندران استفاده میشود که به هیچ عنوان مطلوب نیست.
استاندار مازندران، با بیان اینکه دلایل استفاده نشدن از ظرفیتهای اقتصادی مازندران باید با انجام کارهای کارشناسی بررسی و متناسب با آن نیز راهکاری اصولی اتخاذ شود، خاطرنشان کرد: امسال عملیات اجرایی ۲ صنعت بزرگ در استان آغاز خواهد شد که به وضعیت و رشد اقتصادی نیز کمک شایانی خواهد کرد. نماینده عالی دولت در مازندران، افزود: اعضای ستاد تسهیل باید با مطالبهگر زمینه عملیاتی شدن بسیاری از طرحها را فراهم کنند اعضای ستاد تسهیل با توجه به اختیاراتی که در چارچوب قانون به آنها واگذار شده است باید با اتخاذ تصمیمات موثر، گرههای بزرگ اقتصادی در استان را باز کنند.
حسینی پور با تاکید بر لزوم شناسایی مسایل و مشکلات مربوط به توسعه افتصادی مازندران، بیان کرد: کشور به لحاظ اقتصادی در شرایط بسیار سختی قرار دارد و تحریمهای ظالمانه دشمنان نیز مشکلات را دوچندان کرده است.
وی افزود: برای گشایشهای اقتصادی تلاشهای زیادی توسط دولتمردان صورت گرفته است و دولت سیزدهم تلاش کرد تا برخی از بن بستهای پیش رو برداشته شود.
استاندار مازندران افزود: نمونه عینی این مطلب تعامل تجاری اقتصادی با کشورهای همسایه است که در سال گذشته بیشتر در قالب تفاهمنامه و قراردادها بود و امسال از برکات دیپلماسی اقتصادی آن بهرهمند خواهیم شد و شاهد تبعات و نتایج بسیار مثبت آن هستیم.
حسینی پور بر پویایی اقتصادی و واحدهای تولیدی در مازندران تاکید کرد و گفت: واحدهای تولیدی که به هر علتی از مدار خارج شده است، اعضای ستاد تسهیل باید آنها را شناسایی و راهکارهای لازم برای فعالیت دوباره این واحدها را ارائه دهند.