به گزارش سکان ، دکتر محمد خورشیدی در گفت و گویی بیان داشت: با شروع همه گیری بیماری کرونا در کشور و از جمله استان مازندران بلافاصله کمیته کرونا در ستاد مدیریت درمان تامین اجتماعی استان و نیز تیم های بحران در مراکز درمانی به ویژه مراکز بیمارستانی تشکیل گردید . مدیریت ، تامین دارو و تجهیزات ، اختصاص ظرفیت تخت های بستری به بیماران کرونایی ، ایجاد بخش های ویژه بیماران کرونایی ، نصب و راه اندازی دستگاههای اکسیژن ساز در تمامی بیمارستانها ، اخذ مجوز و تامین نیروی جایگزین در موارد ابتلای همکاران ، توزیع بسته های دارویی بیماران مزمن پرونده دار به درب منزل آنان جهت کاهش تردد این گروه از بیمه شدگان در دوران پیک کرونا و نیز مجوز خرید دستگاه های سی تی اسکن جهت مراکز بیمارستانی استان از اهم اقدامات صورت گرفته بود . فعالیت همه جانبه تمامی همکاران به ویژه آنان که در خط مقدم مواجهه با این بیماری قرار داشتند ، پزشکان ، پرستاران ، کادر درمان و سایر گروههای پشتیبانی به گونه ای بود که ایثارگرهای زمان دفاع مقدس را تداعی می کرد . در این راه همکاران بسیاری به واسطه ی خدمت به بیماران رنج بیماری را به جان خریدند و در این میان دو تن از همکاران مجموعه درمان تامین اجتماعی استان آقایان دکتر رودباری و دکتر عابدیان در جمع شهدای سلامت ایران اسلامی ماندگار شدند .
وی افزود؛ از ابتدای همه گیری کرونا تا کنون بالغ بر 7300 بیمار کرونایی در مراکز بیمارستانی سازمان تامین اجتماعی در استان مازندران بستری و خدمات درمانی مورد نیاز خود را براساس آخرین پروتکل های ابلاغی دریافت داشتند . همچنین بالغ بر 30 هزار بیمار بستری کرونا در مراکز بیمارستانی دانشگاهی و طرف قرارداد تحت پوشش تأمین اجتماعی مراقبت های درمانی خود را دریافت داشتند . با توجه به تسهیلات در نظر گرفته شده کلیه خدمات این گروه از بیماران به صورت رایگان ارائه گردید .
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مازندران بیان داشت؛ بالغ بر 1000 میلیارد ریال تنها در بخش بستری مراکز بیمارستانی طرف قرارداد هزینه بیماران کرونایی بود که به این میزان هزینه خدمات سرپایی و نیز مراکز ملکی سازمان در استان را نیز باید اضافه کرد . با توجه به تسهیلات در نظر گرفته شده کلیه خدمات این گروه از بیماران به صورت رایگان ارائه گردید . داروهایی چون فاویپیراویر , رمدسیویر و اکتمرا در پوشش تعهدات بیمه قرار گرفت . همچنین تجویز سی تی اسکن ریه توسط پزشکان عمومی و نیز انجام آزمایش PCR در بیماران مبتلا به کرونا در تعهد بیمه قرار گرفت .
وی گفت: با توجه به اقدامات انجام گرفته در مدیریت بحران کرونا و آماده سازی مراکز درمانی به لحاظ تشکیل تیم های کاری ، ساماندهی فرآیندها ، تامین دارو و تجهیزات اکسیژن رسانی به بخش های بالینی آمادگی لازم در بیمارستانهای سطح استان جهت پاسخگویی به بیماران در صورت وقوع پیک ششم همه گیری وجود دارد . هر چند امیدواریم با توجه به گسترش امر واکسیناسیون شاهد رخداد پیک ششم کرونا نباشیم .
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مازندران افزود: علیرغم تبعات همه گیری کرونا بر بسیاری از امور اجرایی کشور این مدیریت پیگیری مجدانه ای در استمرار روند پروژه های توسعه ای استان در دوران همه گیری داشته است . طرح های توسعه بیمارستان حکمت ساری و بوعلی نکا ، بازسازی اورژانس بیمارستان شفا بابلسر ، ساختمان درمانگاه تخصصی رازی چالوس و درمانگاه تخصصی شماره 2 شهرستان ساری از اهم اقدامات توسعه ای استان می باشد که با وجود شرایط همه گیری کرونا به طور فعالانه در حال انجام می باشد .