عباس نورمحمدی افزود: با گسترش خدمات غیرحضوری و الکترونیکی شدن آنها هم اکنون حداقل ۴۰ درصد از مراجعات حضوری بیمه شدگان و کارفرمایان به مراکز بیمه ای این سازمان کاسته شده است و با گسترش این طرح، تا پایان سال جاری ۷۵ درصد از مراجعات حضوری برای دریافت خدمات حذف خواهد شد.
وی در دیدار با فرماندار شهرستان دنا افزود: به منظور حفظ سلامت بیمه شدگان، فرایند مراجعه حضوری مبتلایان به کرونا برای دریافت غرامت دستمزد و معرفی به کار یا استعلام وضعیت نیز حذف شده است و این افراد می توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی اینترنتی eservices.tamin.irنسبت به ثبت درخواست و بار گذاری مدارک و مستندات پزشکی خود اقدام کنند.
مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جمعیت زیر پوشش بیمه ای شهرستان دنا گفت: در حال حاضر ۶۳۰۰ بیمه شده اصلی اعم از بازنشسته و افراد شاغل در کارگاه های تولیدی، صنفی و خدماتی در این شهرستان، بیمه شده تامین اجتماعی هستند که با احتساب خانواده و افراد تحت تکفل، حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت این شهرستان، زیر پوشش خدمات و حمایت های بیمه ای و درمانی این سازمان قرار دارند.
فرماندار شهرستان دنا، در این دیدار تسریع در ارائه خدمات به مردم را قابل تقدیر دانست و گفت: با الکترونیکی شدن خدمات، پاسخ گویی به مردم در سازمان تامین اجتماعی سرعت گرفته و این اقدامات باعث افزایش رضایت بیمه شدگان و کارفرمایان از این سازمان شده است.
حمید پناهی افزود: شهرستان دنا به دلیل ویژگی های خاص آب و هوایی و گردشگری، از ظرفیت های مناسبی برای سرمایه گذاری برخوردار است و امیدواریم با پی گیری هایی که از طریق فرمانداری شهرستان، اداره کل تامین اجتماعی و استانداری صورت خواهد گرفت، زمینه سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی به ویژه در بخش احداث مراکز تفریحی و گردشگری فراهم شود
مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد:
تا پایان سال ۷۵ درصد از مراجعات حضوری برای دریافت خدمات حذف خواهد شد
سکان نیوز؛ مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با خدمات غیرحضوری و الکترونیکی شدن آنها ۴۰ درصد از مراجعات حضوری بیمه شدگان و کارفرمایان به مراکز بیمه ای این سازمان کاسته شده است.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=23785
برچسب ها
تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد خبرگزاری سکان نیوز شهرستان دنا عباس نورمحمدی مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد
میدان باید برای بخش خصوصی باز شود
سکان نیوز؛ رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان داشت: وقتی شرکتهای خصولتی، همه میدان را در اختیار دارند، چطور انتظار داریم که بخش خصوصی واقعی در استانهایی مثل کرمان رشد کند؟
بازدید نماینده ولی فقیه از کارخانه برنج پردیس گلستان/ سود اصلی به جیب دلالان است اما تولیدکنندگان گرفتار بی ثباتی قیمت هستند
مدیر عامل شرکت پردیس گلستان در بازدید آیت الله لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران عمده ترین مشکلات این شرکت را سرمایه درگردش و نقدینگی و بی ثباتی قیمت برنج و سود آن به جیب دلالان اعلام کرد.
واردات مرغ های مادر که خروس از آب درآمدند
سکان نیوز؛ دبیر انجمن مرغ مادر گفت: در حالی شرکتهایی با ارز ترجیحی اقدام به واردات جوجه مرغ مادر گوشتی خارجی کردهاند که نیمی از تولید آنها خروس از آب درآمده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.