به گزارش سکان ،دکتر محمد باکری بعنوان سرپرست جدید شرکت سرمایهگذاری مسکن شمال معرفی و مشغول بکار شد.
این شرکت از شرکت های بزرگ و فعال کشور در عرصه ساخت و ساز مسکن و تنظیم این بازار به شمار می رود که نقش موثری در تولید مسکن در شمال کشور بر عهده دارد.
دکتر باکری از مدیران ساعی وجوان عرصه عمرانی کشور به شمار می رود که ازسوابق طولانی علمی وعملی در زمینه مدیریت بخش های فنی و عمرانی بویژه در حوزه راه و شهرسازی برخوردار است.
شرکت سرمایهگذاری مسکن شمال تاکنون با اجرای پروژه های بزرگ در زمینه تولید وعرضه مسکن در شمال کشور بویژه استان مازندران کارنامه درخشانی در خصوص تنظیم بازار مسکن در این خطه داشته است.
باکری،مدیر جوان مازندرانی سرپرست شرکت سرمایهگذاری مسکن شمال شد
برچسب ها
آب رفتن آمار تولید فاجعهبار کلزا در مازندران/ بابک مؤمنی مردود شد
سکان نیوز: بحران آمارهای هیجانی و نادرست در دوره ریاست بابک مؤمنی در سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه دارد!! بلایی که اردوکشی سیاسی و انتصاب بدون ضابطه و بدون در نظر گرفتن شایستگی و صلاحیت حرفهای و تخصصی معاون بهبود تولیدات گیاهی بر سر تولید کشاورزی مازندران آورده است.
بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم شورای عالی بورس
سکان نیوز؛ دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت گفت: بازگشایی نمادهای شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم، تایید و تصویب شورای عالی بورس است.
عرضه خودرو در بورس به نفع خودروساز یا خریدار؟
سکان نیوز؛ چراغ سبز بورس برای عرضه خودرو در بازار سرمایه بار دیگر به گمانه زنی ها درباره میزان موفقیت این شیوه، آن هم در شرایطی که خودرو دیگر یک کالای مصرفی نیست، دامن زده چرا که صنعت خودرو در ۱۲ سال اخیر بیش از نوع عرضه، از قیمت گذاری دستوری آسیب دیده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.