اجرای رزمایش کمک مومنانه در مدرسه نوبنیاد ساری/ جزئیات تدریس دانش آموزان در سال جدید
اجرای رزمایش کمک مومنانه در مدرسه نوبنیاد ساری/ جزئیات تدریس دانش آموزان در سال جدید
سکان نیوز/رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه دو ساری با بیان اینکه در مدرسه نوبنیاد ساری اکثر دانش‌آموزان دارای خانواده‌های با مشکلات اجتماعی هستند،گفت: با مساعدت یک خیر هر روز توزیع غذای گرم، اهدای پوشاک و لوازم بهداشتی را داشتیم، برخی از کودکان حتی مغنعه اهدایی را می‌فروشند! در این صورت چندین بار اهدا می‌کنیم تا راه صحیح درآمد را به کودکان آموزش بدهیم.

به گزارش سکان نیوز، ام‌البنین محمدی رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه دو مرکز استان، به مناسبت روز خبرنگار به اتفاقات خوب و جالبی در حوزه آموزش و تربیت دانش‌آموزان شهر ساری اشاره و اظهار کرد: در راستای مهارت‌افزایی برنامه‌های جالبی را با همکاری اداره آموزش فنی‌وحرفه‌ای مرکز استان انجام می‌دهیم.
*استارت برای ساخت هنرستان تربیت بدنی در ساری
وی با اشاره به اقدام یک خیر که می‌خواهد نامش فاش نشود برای ساخت هنرستان گفت: خیری نیک‌اندیش با اهدای زمین یک هکتاری در جاده دریای ساری، ساخت هنرستان تربیت بدنی در ساری را کلید زده و صفر تا صد کار را بر عهده بگیرد.

وی با تاکید بر کارآفرینی و آموزش‌های عملی به دانش‌آموزان افزود: در مدرسه ابتدایی پاشاکلای ساری، با همکاری اداره فنی‌وحرفه‌ای به هر دانش‌آموز ۱۰ پیله ابریشم اهدا شد در ضمن یک دوره آموزشی کوتاه‌مدت به والدین داده شد، در نتیجه این پیله‌ها تبدیل به پروانه شده و توسط مرکز فنی‌وحرفه‌ای از دانش‌آموزان خریداری شد که مورد استقبال خوب خانواده‌ها قرار گرفت.
*آموزش اشتغال و کارآفرینی در مدارس
رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه دو مرکز مازندران تصریح کرد: نگاه ما نگاهی فرهنگی است و در حوزه تعلیم و تربیت و فرهنگ‌سازی رسانه کمک کار خواهند بود، رسانه می‌تواند نقش بسیار خوبی در جهت پیشبرد اهداف ما داشته باشد.
این مسؤول با اعلام اینکه در کنار مهارت‌آموزی باید راه درست به دانش‌آموزان آموزش داده شود، افزود: مدارس جامعه هدف ما مدارسی هستند که دارای دانش‌آموزان بی‌بضاعت و دارای آسیب باشند، مدرسه شهید مرادی در ترک‌محله و مدرسه نوبنیاد در جاده شهرک فرهنگیان از جمله این مدارس هستند، اولویت کار ما در این مدارس آموزش مهارتی به دانش‌آموزان و والدین است.
محمدی یادآور شد: ما به کودکان‌مان نشان خواهیم داد که راه کسب درآمد فقط از طریق انجام کارهای خلاف و فروش مواد مخدر نیست و می‌شود راه‌های درست انتخاب کرد از این رو دوره‌های آموزشی آشپزی و خیاطی برای والدین و کودکان تدارک دیدیم.
*اجرای رزمایش کمک مومنانه در مدرسه نوبنیاد ساری
محمدی با بیان اینکه در مدرسه نوبنیاد ساری اکثر دانش‌آموزان دارای خانواده‌های با مشکلات اجتماعی هستند،گفت: با مساعدت یک خیر هر روز توزیع غذای گرم، اهدای پوشاک و لوازم بهداشتی را داشتیم، برخی از کودکان حتی مغنعه اهدایی را می‌فروشند! در این صورت چندین بار اهدا می‌کنیم تا راه صحیح درآمد را به کودکان آموزش بدهیم.
رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه دو ساری با اشاره به شیوع ویروس کرونا، تصریح کرد: مدرسه تعطیلی ندارد چرا که در بحث کمک‌های مومنانه به کمک انجمن اولیا مربیان و خیران بسته‌های حمایتی به خانواده‌های دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد، فعالیت‌ها سرجایش باقی است در تابستان هم در کانون‌ها فعالیت داریم.
*مدرسه بعثت تبدیل به کارگاه تولیدی مبارزه با کرونا شد
این مسؤول خاطرنشان کرد: در بحث تهیه ماسک و گان هنرستان‌های ما پای کار آمدند، در هنرستان بعثت ساری چرخ خیاطی فعال بود، در این مرحله هم تبصره ۷۵ در حال اجرا است که پیرامون دوخت لباس فرم مدارس است.
محمدی کرد: با توجه به شرایط کرونایی و نگرانی‌های خانواده‌ها از ادامه تحصیل فرزندان، شیوه‌نامه غیررسمی داریم و هنوز بخش‌نامه جدیدی نیامده است در این شیوه‌نامه برای وضعیت‌های سفید، زرد و قرمز به تفکیک پروتکل و دستورالعمل‌هایی درج شده است.
*جزئیات نحوه تدریس در سال تحصیلی جدید

محمدی با اعلام اینکه در حال حاضر شهر ما در وضعیت قرمز کرونایی به سر می‌برد، ادامه داد: این وضعیت به معنای تعطیلی مدارس و فعالیت به شکل مجازی است، در حال حاضر برای مدیران دوره آموزشی تعریف کردیم، در ۱۵ شهریور زنگ آغاز سال به صدا در آمده و دانش آموزان سر کلاس شاد حاضر خواهند شد.
رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه دو ساری با اشاره به اینکه تدریس در نرم‌افزار شاد برای پایه‌های متوسطه شدنی‌تر است، گفت: نگرانی‌ ما برای پایه اولی‌ها است، چون برای یادگیری الفبا دانش‌آموزان نیاز به آموزش حضوری دارند، از این رو برنامه‌ریزی برای برگزاری کلاس‌های ۱۰ نفره در حال انجام است.

این مسؤول اضافه کرد: در شرایط زرد کرونایی بخشی از آموزش حضوری و بخش دیگر به‌صورت غیرحضوری است، کلاس‌ها نصف شده و ۵۰ درصد در یک روز و نیمی دیگر در فردای آن روز تشکیل شده و زنگ تفریح به‌صورت تقسیم بندی شده پنج دقیقه‌ای را خواهیم داشت، که البته شرایط سختی است و باید مدیریت شود.
*رصد دانش‌آموزانی که گوشی اندروید ندارند
وی متذکر شد: آن دسته از دانش‌آموزانی که گوشی اندروید در دسترس ندارند در حال رصد هستند، البته به برخی دانش‌آموزان سی دی با محتوای آموزشی می‌رساندیم و دانش‌آموز تحویل گرفت و دوباره در مکان خاصی قرار می‌داد تا معلمان تحویل بگیرند.
محمدی با اشاره به اینکه همانطور که والدین نگران سلامتی فرزندان خود هستند، ما هم نگران سلامتی معلمان و کادر آموزشی هستیم، گفت: همه در کنار هم باید رعایت موارد پیشگیرانه را جدی بگیریم، البته در بحران کرونا سابقه برگزاری امتحان پایه نهم و دوازدهم را در مدارس داشتیم که عملکردمان مورد تایید نماینده‌های بهداشت و علوم پزشکی قرار گرفت، این مسیر را ادامه خواهیم داد./فارس