وجود ۴۷۰ کیلومتر نوار ساحلی ظرفیت قابل توجه گردشگری در استان بود ولی در سالهای گذشته بدون توجه به این موضوع حتی یک کشتی مسافربری نداشتیم.
استفاده از کشتی یا اتوبوس دریایی شاید در نگاه نخست در دریای مازندران کمی غیرممکن بوده اما باید بگوییم این مهم محقق شد و قرار است بهزودی اولین کشتی و اتوبوس دریایی که مسافران دریایی رامسر تا گلوگاه را تحت پوشش قرار خواهد داد، در دریای مازندران پهلو گیرد.
بحث سفر دریایی در کشورهای مختلف به آن توجه شده که مازندران را دارا بودن این ظرفیت باید به این مهم توجه کند.
مهران حسنی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این باره در گفتوگویی، اظهار کرد: براساس برنامهریزیهای انجام شده دو شناور دریایی درحال گذراندن مراحل نهایی انجام کار هستند.
وی افزود: در راستای ایجاد مراکز گردشگری ساحلی دریایی دو شناور دریایی در شهرستانهای نوشهر و بابلسر پهلو میگیرند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در ارتباط با ایجاد اسکلههای تفریحی، تصریح کرد: در این زمینه در شهرستانهای نوشهر تا رامسر مقرر شد در هر شهرستان سه منطقه برای ایجاد اسکله تفریحی مشخص شده است که درحال انجام فرآیند اداری برای گرفتن صدور مجوز هستند.
حسنی اضافه کرد: اسکله تفریحی در شهرستان رامسر ایجاد شده و در شهرستان نوشهر نیز درحال انجام است.
وی بیان کرد: البته سرمایهگذاران متقاضی ایجاد اسکله تفریحی درصورت دارا بودن شرایط لازم میتوانند در سایر شهرستانها در این زمینه ورود پیدا کنند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در ارتباط با گردشگری زمستانه، اظهار کرد: باید گفت گردشگری زمستانه امکانات و خدمات خاص خود را طلب میکند ولی فعالیتهایی در این زمینه درحال انجام است.
حسنی اضافه کرد: در بحث گردشگری زمستانه اقامتگاههای بومگردی در مناطق کوهستانی استان درحال ارائه خدمات هستند اما باید سرمایهگذاران امکانات و تاسیسات خود را برای گردشگران هدفگذاری کنند که در نقاط برفگیر باشد.
وی با اعلام آمادگی اداره کل گردشگری مازندران در راستای همکاری با سرمایهگذاران، گفت: گرچه در مناطق کجور و پول که زمستان زیبایی دارند متقاضیان برای ایجاد تاسیسات گردشگری ورود پیدا کردند که نشان میدهد توسعه تاسیسات گردشگری دارد به مناطقی سوق مییابد که در گذشته کمتر به آن توجه شده است.