به گزارش سکان نیوز/جمال رازقی در سی و ششمین شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان فارس بیان کرد: امسال برای دهمین سال متوالی نام گذاری سالها از سوی مقام معظم رهبری با تاکید بر مقوله تولید به عنوان پاشنه آشیل کشور نام گذاری شده که مجلس باید پیرو این نگاه کارشناسی دقیق، قوانینی در جهت رفع موانع تولید و ایجاد همت در ارکان نظام برای روان سازی تولید و صادرات مصوب میکرد.
او افزود: سال گذشته علیرغم فشار تحریمها، عدم تغییر قوانین از سوی مجلس و ابتکار و برنامهریزی دولت به ویژه در بحث بودجه، تا آبانماه سال ۹۸ رشد صنعت در کشور مثبت بود اما بعد از حوادث آبان این رشد منفی شد.
رازقی گفت: گزارش شامخ (شاخص مدیران خرید) هم نشان میدهد بعد از حوادث آبان 98 و تا قبل از شیوع ویروس کرونا در مقطعی به وضعیت مثبت بازگشتیم اما شیوع این ویروس باعث شد که گرفتار تلاطمهایی شویم.
رئیس اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: بحث اساسی این است که تا اراده تمام قوا در کشور مبنی بر روانسازی تولید و صادرات نظیر اصلاح نظام بانکی، اصلاح قوانین تامین اجتماعی، اصلاح قوانین کار و اصلاح قوانین مالیاتی شکل نگیرد، تولید و صادرات نیز سامان نخواهد یافت.
او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جلسات شورای عالی کار و تعیین حداقل دستمزد کارگران ادامه داد: میزان تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی ۳۴ درصد است که مجموع حقوق کارگران نیز که بر اساس محاسبه همه عناوین جدول حقوق و دستمزد به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان میرسد در حقیقت ۳۳ درصد افزایش داشته است.
رازقی عنوان کرد: البته انتظار جامعه کارگری افزایش حدود ۸۰ درصدی بود که دولت مخالف این میزان افزایش بود و حداقل دستمزد را بر اساس تورم تعیین کرد.
رئیس اتاق بازرگانی فارس گفت: پس از تصویب این افزایش، جوسازیهایی در کشور آغاز شد و این مسئله را سیاسی کرد که باید مراقب بود و اسیر این جوسازیها و جریانسازیها نشد، چرا که طرح اینگونه مسائل به نفع هیچ کس نیست.
- نویسنده : نجفی