اتحادیه صوت و تصویر تهران نیازمندیک هوای تازه است/شفاف سازی پشت پرده ها
اتحادیه صوت و تصویر تهران نیازمندیک هوای تازه است/شفاف سازی پشت پرده ها
سکان نیوز؛ اعضای یک اتحادیه سرمایه هرصنف ورسته هستند که اگر در موقع تصمیم گیری درست وبه موقع گام اصلی برای احیای هویت وشخصیت اتحادیه برندارند با انحلال کشاندن اتحادیه به خاطر سهل انگاری ونیامدن پای صندوق رای زمانی که در اتحادیه دیگر الحاق شدند تا به خاطریک نفر اتحادیه منحل کنند حق اعتراض برای خودشان به دلیل بی توجه ای به قانون کمر رنگ می کنند.

به گزارش سکان، اعضای یک اتحادیه سرمایه هرصنف ورسته هستند که اگر در موقع تصمیم گیری درست وبه موقع گام اصلی برای احیای هویت وشخصیت اتحادیه برندارند با انحلال کشاندن اتحادیه به خاطر سهل انگاری ونیامدن پای صندوق رای زمانی که در اتحادیه دیگر الحاق شدند تا به خاطریک نفر اتحادیه منحل کنند حق اعتراض برای خودشان به دلیل بی توجه ای به قانون کمر رنگ می کنند. طبیعی است که وقتی برای حذف اتحادیه اقدام می کنید در اتحادیه دیگر روی حرف واعتراض شما حساب نکنند زیرا امتحان خودتان را پس دادید. پس باید اول فکر کنید که چه چیزی را در پی نرفتن پای صندوق رای ازدست می دهید وچه چیزی را به دست می آورید. به طور قطع تحت هرشرایط ضررمالی حتمی است. دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و محقق وپژوهشگر علمی کشور که یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویراست در گفت وگویی باهمان روحیه محقق واستاد دانشگاه بسیار شفاف وصریح پاسخگوی سوالاتمان بود. حتما تا اخر این مصاحبه ر ا بخوانید. حرفهای که برای اولین بار در خصوص اصناف می خوانید.

به نظرشما چرا دور اول انتخابات اتحادیه به حد نصاب نرسید؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
همکاران عزیز سلام، می خواهم گوشه ای از پشت پرده معضلات اتحادیه را بدون تعارف با اعضای محترم اتحادیه در میان بگذارم. این حق شماست که صادقانه موضوعات را بدانید و با انتخاب کردن فرد وافراد برای هیات مدیره آینده اتحادیه را رقم بزنید.
قبل از هر سخنی این حق را برای تمامی اعضا ی محترم اتحادیه قائلم که مدارک این عرایضم را به صورت علنی در اختیار شما قرار دهم.
همانطور که مطلع هستید در دور اول انتخابات، اعضای هیات مدیره در انتخابات شرکت نکردند و علت آن را در جلسه حضوری از آنها پرسیدم.
علت را اینگونه بیان کردند که کاندیداها در حد و اندازه اتحادیه نیستند. این صندلی چسب دارد و با هر ترتیبی باید ما دوباره باشیم چرا که با سیاست ها و استراتژی های ما در یک راستا نیستند.

از اعضای هیات مدیره ای که دهها سال در اتحادیه بودند پرسیدم آیا شما چگونه هستید که این اتحادیه را حق خود می دانید و خود را فراتر از قانون میبینید؟ نتیجه عملکرد سی‌ساله شما چیست ؟
جواب آنها جالب بود و یکی اینکه آقایان گفت من از سال ۶۳ در این اتحادیه هستم.
یکی از اعضای دیگر هیئت مدیره گفت که این ساختمان را مجهز به روف گاردن کرده‌ایم!!!!
با کمال تعجب پرسیدم: آیا این دستاورد است؟
گفت: تو نمیدانی که این صندلی چقدر ارزش دارد. و ما قلبا نمی‌خواهیم افرادی غیراز خودمان دراین هیات مدیره اتحادیه نفوذ کنند شما بعدا متوجه خواهید شد که این صندلی چقدر ارزش دارد.
پرسیدم : چرا در دور اول صلاح را در این دیدید که انتخابات به حد نصاب نرسد و بعد از انتخابات دور اول هم درقبال انحلال اتحادیه اعضای هیات مدیره سکوت کردید؟
جواب جالبی گرفتم .
از انجایی که رئیس اتحادیه صوت وتصویر مشمول تبصره یک ماده ۲۲ قانون نظام صنفی است. در اتحادیه مخابرات کاندید شد ودرگیر انتخابات اتحادیه دیگر هستند. می خواهند ‌ که رسته تلفن همراه را به آن اتحادیه ادغام کنند سپس با الحاق رسته موبایل در اتحادیه موبایل در آن اتحادیه رئیس شوند.
برای ریاست یک نفر دراتحادیه دیگر اما هزینه مالی این انحلال را باید موبایل فروشان به صورت میلیاردی بدهند که در ادامه توضیح خواهم داد.


چرا دراتحادیه صوت وتصویر بین برخی کسبه پشت شهرداری و میدان امام خمینی ره وبرخی کسبه خیابان جمهوری اسلامی از قدیم رقابت وجود دارد؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
رقایت امری طبیعی است واگر رقابت سالم باسد بسیار هم سازنده وتوسعه دهنده است. اختلافی نیست بلکه عده‌ای از سیاست اختلاف بنداز و حکومت بکن استفاده می کنند. خوب اینم به نوعی استراتژی کاری است.
الان هم این رقابت را تشدید می کنند تا به منافع برسند. ان شالله که با هوشیای کاسبان از انحلال جلوگیری کنیم ورقابت ها تبدیل به رفاقت شود.

آیا به تغییر جواز فکر کرده‌اید که چه بر سر صاحبان سرقفلی داران اتحادیه و فعالان صنف پاساژ علاالدین می آید ؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
واقعیت این است که کاسبان پاساژ علا الدین به شدت آسیب مالی واقتصادی می بینند.
ببینید وفق توافق وقانون سرقفلی اگر کاسبان این پاساژ که تعداد شان بیش از ۸۰۰ واحد صنفی است بخواهند. بعد از اینکه اتحادیه صوت وتصویر منحل شد وقتی رسته موبایل فروشان به اتحادیه مخابرات برود این افراد در هرصورت باید بروند وازان اتحادیه پروانه کسب بگیرند زیرا با عدم حضورشان پای صندوق رای انتخابات اتحادیه صوت وتصویر بستر انحلال اتحادی هرافراهم خواهند آورد. بابت این موضوع وتغییر پروانه کسبباید به مدیران پاساژ هریک از وادحهای صنفی مبلغی حداقل حداقل بیش از ۱۰۰ میلیون تومان بدهند تا بتوانند پروانه کسب جدید بگیرند.
اعضای محترم صنف فعال در پاساژ علا الدین چرا شما می خواهید به خاطرحمایت از یک نفر ورای ندادن در انتخابات ضرر مالی بکنید. تازه بعدش مالیات می فهمئ که چه خبراست وبا بت انتقال رسته با اتحادیه مخابرات میزان مالیاتی که باید بپردازید در آیند ه چند برابر خواهد شد.
اما وقتی رای بدهید و نگذارید اتحادیه منحل شود هم ضرر مالی نمی کنید هم اینکه دیگر افزایش مالیاتی ندارید.
دوستان همکاران عزیز پشت شهرداری کسبه علاءالدین کسبه جمهوری و سایر مناطق تهران همه ما در یک کشتی قرار داریم و همگی یک ریشه یک شغل ویک خانه داریم که اتحادیه است.
بیایید یک دست باشیم. بیایید تغییر کنیم و نگذاریم منافع خاص گرایان و تبر بدستان با این اختلافات تأمین گردد.
چرا از افراد پشت شهرداری کسی کاندید نشد؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
اختلافات از اینجاست که میگویند چرا از اعضای پشت شهرداری کاندید نشدند و به هرکسی می‌رسند می‌گویند تو لایق هستی. تو باید باشی .اما چون نیتستی پس باید این اتفاق بیفتد.
آنها می دانستند که این آخرین دوره انتخابات است ولیهیات مدیره دراین خصوص اطلاعرسانی نکرده بود زیرا تصورشان این بود که درقالب تاسیس شرکت حقوقی بازهم سالها عضو هیات مدیره خواهند ماند.اینها تصورشانرا هم نمی کردند که قانون نظام صنفی حتی به همین شکل اجزا شود. آنهابه قدرتی که صندلیریاست به آنها داده بود تکیه کرده بودند.
خوب فکر کنید. می بینید هدفشان را از اول تعیین کرده بودند.

چرا فقط از مشکلات مالیاتی رسته موبایل فروشان صحبت می کنند هرچند که برای اینها هم کاری به نظر نمی رسد کرده باشند پس سایر رسته ای اتحادیه چکار کنند؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
سوال ماهم همین است. چرا برای رسته آلات موسیقی که نزدیک به ۷۰۰ نفر از اتحادیه پروانه کسب گرفتند. ضریب ۲۱% مالیاتی تعیین شد و هیچ صدایی در نیومد.

شنیده ها حاکی از ان است که به اعضای اتحادیه صوت وتصویر گفته اند اگر این دوره به حد نصاب نرسد به فراخوان مجدد می رود کجای قانون چنین چیزی نوشته است آیا شما سراغ دارید به ما بگویید؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
این هم یکی از ترفندها ست. به هیچ وجه فراخوان جدید نداریم. اگر اعضا نیایند ورای ندهند اتحادیه منحل می شود وبایدهزینه مالی این انحلال را ازجیب خودشان بدهند.
اعضای محترم بدانید و آگاه باشید این دوره به هر دلیلی به حد نصاب نرسد اتحادیه برای همیشه منحل می‌شود .فراخوانی وجود ندارد. دوره بعدی وجود ندارد.این حرف ها همه دروغ هایی برای حفظ صندلی چسبانک ریاست است.
بیاید با اتحاد و همدلی همه رسته‌ها این خانه را حفظ کنیم .
نگذاریم با ما بازی کنند. این اتحادیه قابلیت‌های زیادی دارد همه چیز امکان پذیر است اگر شما بخواهید.

آیا بزرگان وپیشکسوتان اتحادیه درکنار جوانان اتحادیه برای حفظ اتحادیه به هنگام مصوبه انحلال کمیسیون نظارت استان تهران همراه شما بودند؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
دست بزرگان و پیشکسوتان و جوانان و اعضای اتحادیه را می بوسم. واقعا همراه بودند. همگام بودند.
وقتی که دو نفر از اعضای دواطلب هیات مدیره برای همراهی بارئیس واعضای هیات مدیره فعلی از ادامه عضویت در کاندیدای اتحادیه انصراف دادند .روز ۳۱ فروردین ماه امسال کمیسیون نظارت براصناف تهران انصراف این دونفر را پذیرفت والحاق رسته موبایل به اتحادیه مخابرات را تصویب کرد . دو تاسه هفته بعد انحلال کل اتحادیه را تصویب کردند. با همفکری بزرگان وپیشکسوتان وجوانان دلسوزاتحادیه طوماری امضا شد . بنده ابتدا نامه ای را درفترریاست جمهوری وسپس به دفتر وزیر صمت دادم ودرادامه به همراهی چند تن از داوطلبان همراه شدیم ونزد قائم مقام وزیر صمت رفتیم. کاررا به اینجا ختم نکردیم مدام در سازمان صمت پیگیر شدیم ودرنهایت موفق شدیم انحلال اتحادیه را بر اساس قانون باطل کنیم و زمان برگزاری انتخابات دور دوم را تعیین کردند.
به عبارتی دیگر علی رغم همه کارشکنی های هیات مدیره که به فکر صندلی چسب خورده خودشان بودند بزرگان وپیشکسوتان وجوانان واعضای اتحادیه دررسته ای مختلف همراهی کردند تا به انتخابات دور دوم بیاییم.
شاید جاه طلبانی که خودشان اعتراف کردند صندلی ریاست و هیئت مدیره چسب دارد تصور نمی‌کردند روزی قانون اجرا شود و حتی با چسب زدن صندلی به خودشان باید بروند.

برای اینکه در دور دوم وآخرین فرصتی که اتحادیه صوت وتصویر دارد درانتخابات به حد نصاب برسید اعضا باید چه کار کنند؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
بگذارید اول با اعضای اتحادیه در مورد یک واقعیت صحبت کنم که شاید به این موضوع فکر نکرده بودند.
شما اعضای اتحادیه رای دادید وسالها عضو هیات مدیره ورئیس انتخاب کردید. نکاتی وجود دارد که نشان می دهد این بزرگواران فقط و فقط به خودشان فکر می کنند وگرنه چراباید به انحلال اتحادیه تن بدهند؟ چرا برای اینکه انتخابات به حد نصاب برسد تلاشی نکردند ؟ کاش هیات اجرایی انتخابات سارمان صمت تهران گزارشی بدهد که درجریان جلسات با اعضای هیات مدیره اتحادیه برای برگزاری انتخابات چه گذشته است؟
این که می بینید مشکلات مالیاتی اتحادیه برای رسته های مختلف وجود دارد تا به حال از خودتان پرسیده اید نماینده اصناف تهران در سازمان امور مالیاتی به نمایندگی از هیات رئیسه اتاق اصناف کیست؟
چگونه یک نفر ۱۰ سال نماینده اصناف و اتحادیه در سازمان امور مالیاتی است ولی مشکلات مالی مالیاتی اتحادیه باقی مانده باشد؟
اگر واقعا برای صنف در خصوص مالیات کاری کردند بهترین پاسخ به هرگونه انتقادی گزارش عملکرد شفاف است.
از نماینده اصناف تهران درامور مالیاتی و رئیس واعضای اتحادیه صوت وتصویر تهران که چندین سال است در اتحادیه تشریف دارند می خواهیم که برای اثبات عملکردشان، گزارش شفاف ومستند عملکرد مالیاتی وفیش بانکی پرداخت مالیات واحد یا واحدهای صنفی خودشان را به مردم ازطریق هریک از رسانه های گروهی که دوست دارند اطلاع رسانی کنند.
اعضای فهیم وزحمتکش اتحادیه ،واقعیت این است که انها هرگز تصور نمی کردند شما با امضای طومار و ارسال آنها به نهادهای نظارتی و امنیتی نقشه شان را در کوزه انداخته و داخلس آب بریزید
حالا هم گام دوم را همگی با هم کنار هم قدم به قدم و پرشور با حضور همه اعضای صنف در پای صندوق رای در ایام محرم و درس فداکاری و آزادگی ومقاومتی که از تاسوعا و عاشورای حسینی گرفته ایم اتحادیه در انتخابات مشارکت گسترده خواهیم داشت. نمی گذاریم اتحادیه منحل شود و پایه های مدیریت مشارکتی را بنا می گذاریم .

به مشکلات واقعی اتحادیه آگاهی دارید؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
ما می دانیم اتحادیه چه مشکلی دارد .ما بدون حضور حداکثری اعضای محترم پای صندوق رای هیچ کاری نمی توانیم بکنیم چون اتحادیه ای وجود ندارد که بخواهیم کمکی بکنیم . این اتحادیه منحل شود همه اعضای بیش از سه هزار نفر اتحادیه و ازجیب خودشان واززندگی خودشان تاوان مالی بدهند.
هوشیاری و بیداری اعضای محترم اتحادیه موجب می‌شود تا شخصیت و هویت و اعتبار اتحادیه را حفظ کنیم . دست تک تک شما را به گرمی می‌فشاریم و از همه شما می خواهیم که بیایید و برا ی دومین بار اتحادیه را باز هم از انحلال نجات دهیم.

به نظر شما اعضا اجازه انحلال اتحادیه صوت و تصویر را می دهند؟
دکتر محمد یونسی استاد دانشگاه و یکی ازداوطلبان عضویت در هیات مدیره اتحادیه صوت وتصویرو تلفن همراه:
شان و جایگاه اتحادیه صوتی تصویری و تلفن‌همراه هرگز انحلال نیست. که اگر چنین اتفاقی رخ دهد و در اتحادیه دیگر که ادغام شویم به ما در چهار اتحادیه دیگر واتحادیه مخابران به چشم آدم هایی نگاه می کنند که برای خانه خودشان ارزش قائل نبودند وبه خاطر یک نفر پای صندوق رای نیامدند وباعث انحلال اتحادیه شدند.
اگر چنین رفتاری از اعضای اتحادیه صوت وتصویر سربزند دیگر حتی در کاسبی هم روی حرف ورفتار واخلاق ومنش ما حساب نمی کنند. در اتحادیه دیگر کسی برای اعتراضات وانتقادات مابابت حقوق صنفی و مالیاتی وغیره ارزشی قایل نخواهدشد.
حالا انتخاب با اعضای محترم اتحادیه است که آیا به خاطر یک یا دونفر پای صندوق رای نیایند وباعث انحلال اتحادی هشوند ودردسرهای مالی ومالیاتی و کاسبی های شخصی را به جیب خودشان بخرند. یا اینکه همه اعضای اتحادیه به خاطر آسایش وآرامش خانواده هایشان برای نجات اتحادیه وقت بگذارند وبدون توجه به فرافکنی افرادی که دور اول مانع حضورشان شدند پای صندوق رای بیایند وبا رای بالای سه هزار نفری به مسئولان دولتی اعلام کنند که اتحادیه صوت وتصویر هویت و اعتبار دارد واعضا پای اعتبار این اتحادیه ایستادند وحاضر نیستند اتحادیه وخانه خودشان را خراب کنند.

این خانه حیف است که ویران شود.