علی کریمی فیروزجایی در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به رویداد بین المللی گردشگری ۲۰۲۲ کشورهای عضو اکو در ساری گفت: رویداد گردشگری اکو با محوریت ساری فرصت بی نظیری برای معرفی جاذبه های طبیعی و منحصر به فرد مازندران به کشورهای عضو اتحادیه اکو محسوب میشود.
عضو مجمع نمایندگان مازندران با تاکید بر افزایش سطح تعاملات فیمابین کشورهای عضو اتحادیه اکو افزود: با توجه به تحولات جاری در جهان ارتقا سطح همکاریهای اقتصادی و فرهنگی بین اعضای اکو ضرورت دارد.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با یادآوری نقش مازندران در تعاملات پایه ای فرهنگی و تمدنی خاطرنشان کرد: مازندران بر پایه فرهنگ و تمدن کهن خود می تواند در عرصه معرفی جاذبه های تاریخی با هدف تعمیق پیوندهای فرهنگی با کشورهای همسایه بکوشد.
کریمی فیروزجایی رویداد گردشگری ۲۰۲۲ اکو در ساری را نقطه عطفی در مناسبات بین المللی مازندران دانست و افزود: هدف گیری بازارهای خارجی برای رونق اقتصادی مازندران حائز اهمیت است.
این مسئول پارلمانی، مازندران را نگین گردشگری شمال کشور خواند و افزود: دولت باید سند جامع گردشگری مازندران را با رویکرد فرهنگی تدوین و عملیاتی کند.
دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور با اشاره به فقدان زیر ساختهای های مورد نیاز گردشگری در کشور افزود: تامین و تقویت زیرساخت های گردشگری از اولویت های توسعه اقتصادی و فرهنگی است.
کریمی فیروزجایی نقش مجلس در تقویت تعاملات فرهنگی کشور با خارج را یادآور شد و افزود: مجلس یازدهم در زمینه ارتقای شاخص های فرهنگی و گردشگری در چارچوب برنامه عملیاتی بسترسازی می کند.
نماینده مردم بابل گفت: دولت باید در چارچوب گسترش همکاریهای اقتصادی و فرهنگی با نگاه کارشناسی برای ظرفیت های کلان کشور برنامه ریزی کند.
عضو خانه ملت با تاکید بر لزوم تدوین پیوست فرهنگی برای طرح های حوزه گردشگری گفت: جلب مشارکت عمومی در تحقق اهداف سند چشم انداز جامع حوزه گردشگری اهمیت ویژه ای دارد.
کریمی فیروزجایی تصریح کرد: مازندران با اتکا به ظرفیت جنگل و دریا رونق تعاملات فرهنگی و اقتصادی کشور با همسایگان را هدف گرفته است.