دکتر اسکندر مومنی ضمن تشکر از عنایت و دغدغه نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه و امنیت روانی شهروندان همه معتادان متجاهر کشور در قالب این طرح جمع آوری و ساماندهی می شوند .
وی؛ مواد مخدر و روانگردانها را تهدید کننده سلامت و امنیت عمومی جامعه دانست و گفت: در کشور دو میلیون و هشتصد هزار نفر به صورت دائمی مواد مخدر مصرف می کنند و ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت همه دستگاهها گام بلندی برای کنترل آسیب های اجتماعی در جامعه برداشت .
دبیرکل ستاد به رشد ۵۰ برابری کشت مواد مخدر در افغانستان اشاره کرد و گفت: با تلاش دستگاههای کاشف کشفیات مواد مخدر در کشور دو برابر شده است و رشد کشفیات مواد مخدر صنعتی نیز باید به عنوان یک دغدغه مهم مورد توجه قرار گیرد.
مومنی خواستار مشارکت خیرین و افراد نیکوکار در امر بهبود معتادان و مراقبت پس از خروج شد و گفت: باید به اشتغال معتادان بهبود یافته و مشکلات خانواده آنان توجه شود تا چرخه درمان کامل شود .
وی؛ مبارزه با مواد مخدر با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری و انتخاب اعتیاد و مواد مخدر به عنوان اولویت اول آسیب های اجتماعی گفت: آسیب های اجتماعی تک مولفه ای نیست و همه دستگاهها و نهادها به ویژه شهرداریها می بایست با حساسیت و دغدغه کمک کنند و از جامعه در مقابل این تهدید بزرگ مراقبت نمایند .
دبیرکل ستاد با اشاره به تفاهم نامه ایجاد اردوگاه معتادان متجاهر در کشور و انتخاب ۱۰ استان کشور برای ایجاد این اردوگاهها ابراز امیدواری نمود با مشارکت و پیگیری همه جانبه همه دستگاهها و نهادها و خیرین زمینه ایجاد این اردوگاه در مازندران هم فراهم شود.
در این دیدار نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه مرکز استان از مجموعه اقدامات سردار مومنی و همکارانشان در ستاد مبارزه با مواد مخدر تقدیر و تشکر نمود و بر تشدید مبارزه با قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر تاکید کرد .
آیت الله محمدی لائینی افزود: همه دستگاهها و نهادها برای مقابله با این آسیب بزرگ و خانمانسوز باید تلاش جهادی کنند