به گزارش سکان نیوز/ بستری بیماران کرونایی که در اسفند و فروردین ماه گذشته به مرحله طغیان رسیده بود با تلاش های صورت گرفته و اجرای قرنطینه روند کاهشی شده بود که از ۲۰ روز گذشته متاسفانه بستری بیماران کرونایی به کانال افزایشی رسیده و این روند همچنان ادامه دارد.
بر اساس آخرین گزارش از دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۰ بیمار جدید به مجموعه بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های بابل اضافه شد و در مجموع آمار را به ۲۲۱ نفر رسانده است.
از سویی دیگر بستری بیماران بد حال کرونایی در بخش مراقبت های ویژه هم جهشی شده و به ۴۳ نفر رسیده است.
کادر درمانی بابل چشم انتظار همراهی مردم
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در حال حاضر تعدادی از کادر درمانی بابل در روند خدمت رسانی به بیماران، گرفتار ویروس کرونا شدند و در بیمارستان های بابل بستری می باشند.
دکتر سید فرزاد جلالی افزود: بابلی ها بدانند خدمت گزاران آنها به مدت پنج ماه به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی هستند و چشم انتظار همراهی مردم برای شکست کرونا در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی می باشند.
وی اظهار داشت: برخی از کادر درمانی که به علت کرونا بستری می باشند بیش از ۲۰ روز است که فرزند خردسال خود را ندیده اند و اگر ما قدرشناس خدمت صادقانه آنها باشیم باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم.
وی ادامه داد: استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری یک و نیم متری و شستن دست ها به مدت ۲۰ ثانیه کار سختی نیست که با عدم رعایت این موارد ضمن اینکه جان عزیزان مان را به خطر می اندازیم هزینه های سنگینی به کادر درمانی تحمیل کنیم.
وی گفت: خدمت رسانی به بیماران کرونایی با جدیت ادامه دارد و کادر درمانی با تمام وجود در حال جانفشانی است اما از مردم انتظار دارند که پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند تا روند موجود متوقف و بستری بیماران کرونایی کاهشی شود.
آژیر قرمز وضعیت کرونایی در بابل از شنبه هفته گذشته ۱۴ تیرماه به صدا درآمد و بعد از آن نیز محدودیت های کرونایی برای سالنها و باشگاههای ورزشی، استخرهای سرپوشیده، سینماها، سالنهای تئاتر و نمایش، موزهها و باغموزهها، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی، مساجد و مصلیها، برگزاری هرگونه مراسم اجتماعی، فرهنگی ، مذهبی و همایشها، کافهها، قهوهخانهها و چایخانهها، باغ وحشها و مراکز تفریحی و نظایر آن تا خروج شهرستان از وضعیت قرمز از سوی فرمانداری شهرستان بابل تعطیل شد.
زنگ خطر ورود بیماری کرونا به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، شهرستان بیش از ۵۰۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان زیر پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.