۴۱ هزار دانش آموز در مازندران رای اولی هستند - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 5 September , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1246
  • 30 بهمن 1398 - 9:53
  • 0 دیدگاه
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران:

۴۱ هزار دانش آموز در مازندران رای اولی هستند

۴۱ هزار دانش آموز در مازندران رای اولی هستند
۴۱ هزار دانش آموز در مازندران رای اولی هستند
- مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: ۴۱ هزار دانش آموز از مجموع ۱۱۴ هزار رای اولی استان، برای اولین بار در انتخابات شرکت خواهند کرد.

سکان نیوز، علیرضا سعدی پور با بیان اینکه در دوم اسفندماه ۴۱ هزار و ۱۲۶ دانش‌آموز رأی اولی به کاندیداهای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی رأی می‌دهند، افزود: این دانش‌آموزان پایه دوازدهم هستند و ۱۸ سال تمام دارند.

وی به تمرین دانش‌آموزان از دوره ابتدایی تا متوسطه برای شرکت در انتخابات، با برگزاری شوراهای دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: حضور دانش‌آموزان در پای صندوق‌های رأی شوراها، مجلس و پارلمان دانش‌آموزی تمرینی است تا در آینده، پای صندوق‌های رأی کشور حاضر شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از دانش‌آموزان و فرهنگیان و اولیا خواست تا با حضور حداکثری و فعال در انتخابات دوم اسفند، واقعیت تجلی اراده‌ی ملت را در انتخابات به نمایش بگذارند.

سعدی‌پور از آمادگی مدارس منتخب استان به عنوان حوزه‌های انتخابیه در شهرستان‌ها و مناطق خبر داد و گفت: فرهنگیان مازندران در بخش‌های اجرا، نظارت و بازرسی نیز در این انتخابات حضور پررنگ خواهند داشت.

این مقام مسئول ضمن اشاره به ۵۶۰ هزار دانش‌آموز و ۳۶ هزار معلم در ۴ هزار مدرسه استان، به رویکردهای اصلی آموزش و پرورش تحت مدیریت خود اشاره کرد و اخلاق‌مداری و مدرسه‌محوری را از مهم‌ترین‌های آن برشمرد و گفت: اخلاق‌مداری با صداقت، شفافیت، شایستگی و وفاداری به دست می‌آید.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

 نقدی بر نگاه عمرانی‌محور به توسعه استان مازندران 14 شهریور 1404

 نقدی بر نگاه عمرانی‌محور به توسعه استان مازندران

سکان نیوز: اگرچه اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی بخشی از فرآیند توسعه است، اما تقلیل مفهوم "توسعه" به صرفاً ساخت و ساز، اشتباهی راهبردی است که در بلندمدت می‌تواند به زیان استان تمام شود.

تریبون مردم نور و محمودآباد در مجلس همچنان روشن/آقای رئیس جمهور، چرا در برابر چند بانک و چند باند خصوصی فاسد کوتاه آمده‌اید؟! 13 شهریور 1404

تریبون مردم نور و محمودآباد در مجلس همچنان روشن/آقای رئیس جمهور، چرا در برابر چند بانک و چند باند خصوصی فاسد کوتاه آمده‌اید؟!

سکان نیوز؛ نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با تذکر به عملکرد ضعیف چند وزیر دولت گفت:آقای رئیس جمهور؛ اطمینان دارم!تا زمانی که تکنوکرات‌های بی‌خاصیت و غرب باور که اعتقادی به گزاره‌های ارزشی نظام ندارند؛ در گردونه اقتصاد بوده و بر گرده اقتصاد ما سوارند؛ هیچ اتفاقی نمی‌افتد. چرا در برابر چند بانک و چند باند خصوصی فاسد کوتاه آمده‌اید؟!

ضرورت حمایت همه مسئولان استان از شهرداری کلان شهر ساری 10 شهریور 1404

ضرورت حمایت همه مسئولان استان از شهرداری کلان شهر ساری

سکان نیوز: شهر ساری به عنوان مرکز مازندران باید مشکلات و چالش های آن نیز به کمک و حمایت همه مسئولان مازندران حل شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.