۲۵۰۰ نفر اجرای انتخابات در مازندران را نظارت و بازرسی می کنند - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 19 October , 2025
پ
  • شناسه : 1298
  • 01 اسفند 1398 - 8:37
  • 0 دیدگاه
رئیس هیئت بازرسی انتخابات مازندران:

۲۵۰۰ نفر اجرای انتخابات در مازندران را نظارت و بازرسی می کنند

۲۵۰۰ نفر اجرای انتخابات در مازندران را نظارت و بازرسی می کنند
۲۵۰۰ نفر اجرای انتخابات در مازندران را نظارت و بازرسی می کنند
- رئیس هیئت بازرسی انتخابات استان مازندران گفت: دو هزار و ۵۰۰ نفر کار نظارت و بازرسی در اجرای یازدهمین دوره انتخابات در استان را عهده دار هستند.

به گزارش سکان نیوز، حسن خیریان پور با ابراز خرسندی از ایفای وظیفه در برگزاری انتخاباتی دیگر در نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: نظر به اینکه طبق اصل ششم قانون اساسی ایران، اداره امور کشور متکی شده به رأی و نظر مردم و مکانیزم اخذ نظر مردم نیز برای اداره امور کشور برگزاری انتخابات است، لذا حق انتخاب شدن و حق انتخاب کردن به عنوان حقوق سیاسی هر شهروند بسیار حائز اهمیت بوده و حضور گسترده و با شکوه مردم در انتخابات موجبات اقتدار جمهوری اسلامی و حضور مسئولانه و آگاهانه مردم نیز در انتخابات موجب انتخاب اصلح خواه شد.

رئیس هیئت بازرسی انتخابات استان مازندران ضمن تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری انتخابات و کاندیداها و مردم عزیز تأکید کرد: طبق ماده ۲۵ قانون انتخابات هیأت‌های بازرسی و بازرسان ویژه و بازرسان صندوق‌ها، حُسن جریان انتخابات و اجرای دقیق قانون انتخابات را در حوزه‌های انتخابیه و شعب ثبت نام و اخذ رأی کنترل و بازرسی خواهند کرد و هر گونه خدشه در حُسن جریان انتخابات وتخلف و عدول از قوانین و مقررات را رصد و مستندسازی و از طریق مجاری قانونی پیگیری و اقدام خواهند کرد.

وی تصریح کرد: برای ایفای مطلوب این وظیفه خطیر و مهم بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ نفر انتخاب و گمارده شده‌اند لذا این افراد علاوه بر فضای کلی حوزه‌های انتخابیه در حدود سه هزار و ۸۰ شعبه اخذ رأی جریان رأی گیری را مراقبت خواهند کرد.

وی ابراز امیدواری کرد با مدیریت مدبرانه استاندار و تمهیدات مهیا شده توسط ستاد انتخابات استان و فرمانداران و بخشداران و هیأت‌های اجرایی و نظارت، زمینه برگزاری یک انتخابات سالم و با شکوه مهیا شده و با حضور گسترده و آگاهانه مردم در پای صندوق‌های اخذ رأی در ۲ اسفند ماه برگ زرین دیگری بر اوراق تاریخ سیاسی انقلاب اسلامی ایران افزوده شود.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

برای توسعه صادرات باید با تغییر نگرش، راه حل های جدید ارائه شود 26 مهر 1404

برای توسعه صادرات باید با تغییر نگرش، راه حل های جدید ارائه شود

سکان نیوز؛ رئیس اتاق کرمان با اشاره به اهمیت توسعه صادرات استان، به ارائه پیشنهاداتی تحول آفرین در این ارتباط پرداخت و گفت: از جمله این پیشنهادات تغییر نگرش و همچنین ایجاد اتاق فکر صادرات دیجیتال است.

آغاز صادرات ریلی از اراک به افغانستان 26 مهر 1404

آغاز صادرات ریلی از اراک به افغانستان

سکان نیوز؛ مدیرکل راه‌آهن منطقه اراک با بیان اینکه استان مرکزی در آستانه یک رویداد مهم حمل و نقل قرار دارد گفت: اولین بخش صادراتی هیدروکربن سبک به تناژ یک‌هزار و 200 تن، متعلق به شرکت اکسیر پویان با همکاری بخش خصوصی، از ایستگاه راهگرد اراک به مقصد ایستگاه روزنک افغانستان ارسال شد.

حرکت شیلات گیلان به سوی اقتصاد دریامحور / خاویار، پیشران اقتصاد دریاپایه 26 مهر 1404

حرکت شیلات گیلان به سوی اقتصاد دریامحور / خاویار، پیشران اقتصاد دریاپایه

سکان نیوز؛ مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه مسیر توسعه شیلات باید مبتنی بر استفاده پایدار از منابع دریا باشد، افزود: هدف اصلی توسعه پرورش آبزیان در دریا برای تولید باکیفیت‌تر و صادرات‌محور است

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.