«منوچهر پارسافر» اظهار کرد: تولیدکنندگان کیوی در گیلان تاکنون ۲۱۵ هزار و ۶۰۰ تن کیوی به ارزش ۱۹۴ هزار میلیارد ریال را از باغهای خود برداشت کردهاند.
وی افزود: پیش بینی میشود در روزهای آینده و با پایان برداشت، ۲۲۰ هزار تن کیوی از باغهای گیلان برداشت شود.
وی با بیان اینکه گیلان در جایگاه نخست تولید کیوی کشور قرار دارد، بیان کرد: تالش، رودسر و آستارا بیشترین سهم را در تولید کیوی در استان دارند.
استان گیلان هشت هزار و ۳۵۰ باغدار کیوی و هفت هزار و ۸۰۰ هکتار باغ کیوی دارد.
میوه خوشمزه کیوی غنی از ویتامین C، فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدانهایی است که به تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و کاهش فشار خون کمک میکند.
گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.
برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمدهترین محصولات کشاورزی گیلان است ضمن اینکه این استان یکی از تولیدکنندگان بزرگ طیور در کشور است.














































