به گزارش سکان نیوز/ سید عباس موسوی رئیس این دانشگاه اظهار کرد که، در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۹۲ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.
وی افزود: در همین مدت ۱۴۸ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: هم اکنون ۱۰۸۴ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.
موسوی اظهار کرد: میزان بستری بیماران در شهرهای مختلف استان همچنان در حال افزایش است و با این روند ممکن است تا چند هفته آینده ظرفیت خالی برای پذیرش بیماران در بیمارستان ها وجود نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: عدم رعایت پروتکل های بهداشتی می تواند به سرعت آمار ابتلای افراد را افزایش دهد و اگر تغییر رفتار لازم در جامعه برای پیشگیری صورت نگیرد نمی توانیم با این ویروس مقابله کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: باید در سطح مازندران ایده های جدیدی در راستای مقابله با بیماری کرونا مانند تعطیلی آخر هفته تمامی اماکن تفریحی و تفرجگاهی ساحلی و جنگلی و یا هر ایده ای که اقدام آن مغایرت قانونی نداشته باشد و در کاهش بیماری موثر باشد را اجرایی کنیم.
تورج اسدی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با حضور در شهرستان آمل از نحوه خدمت رسانی به بیماران کرونا در بیمارستان های این شهرستان بازدید کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین در جلسه ای با فرماندار ویژه شهرستان آمل گزارشی از وضعیت پذیرش و خدمت رسانی به بیماران کرونایی در مراکز درمانی شهرستان آمل ارائه داد و خواستار کمک و همراهی سایر ارگان های شهری در جهت جلوگیری از گسترش بیماری در سطح منطقه شد.
شمار بیماران بستری کل در بابل به ۲۲۱ نفر رسید
بر اساس اعلام روابطعمومی و امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، در حال حاضر ۲۲۱ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای بابل بستری هستند.
همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ بیمار جدید بستری و ۳۰ بیمار هم ترخیص شدند، ۴۳ بیمار نیز در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند.
بر اساس اعلام دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت در مازندران ۱۳ شهر استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتند.
شهرهای آمل، بابل، تنکابن، چالوس، رامسر، ساری، نکا، بهشهر، سوادکوه، محمودآباد، قائمشهر، نور و نوشهر در وضعیت قرمز کرونایی هستند.
۱۳ شهر مازندران در وضعیت قرمز کرونایی/ ۱۳۰۵ نفر بستری هستند
برچسب ها
آغاز صادرات ریلی از اراک به افغانستان
سکان نیوز؛ مدیرکل راهآهن منطقه اراک با بیان اینکه استان مرکزی در آستانه یک رویداد مهم حمل و نقل قرار دارد گفت: اولین بخش صادراتی هیدروکربن سبک به تناژ یکهزار و 200 تن، متعلق به شرکت اکسیر پویان با همکاری بخش خصوصی، از ایستگاه راهگرد اراک به مقصد ایستگاه روزنک افغانستان ارسال شد.
حرکت شیلات گیلان به سوی اقتصاد دریامحور / خاویار، پیشران اقتصاد دریاپایه
سکان نیوز؛ مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه مسیر توسعه شیلات باید مبتنی بر استفاده پایدار از منابع دریا باشد، افزود: هدف اصلی توسعه پرورش آبزیان در دریا برای تولید باکیفیتتر و صادراتمحور است
دومین گلریزان خیرین مهارت در نکا/ جمعآوری بیش از ۳.۵ میلیارد تومان برای توسعه آموزشهای فنی و حرفهای
دومین گلریزان خیرین مهارت در شهرستان نکا با شکوهی خاص و حضور گسترده مسئولان و خیرین برگزار شد و در این مراسم بیش از ۳.۵ میلیارد تومان برای توسعه زیرساختهای آموزش فنی و حرفهای جمعآوری شد. این رویداد، نه تنها نمادی از عشق و اراده مردم نکا برای ساختن آیندهای بهتر، بلکه الگویی الهامبخش برای سایر شهرستانها در پیوند دولت و جامعه به شمار میرود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.