۱۲ هزار تن کیوی از گمرکات مازندران صادر شد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 8 June , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1747
  • 12 اسفند 1398 - 10:36
  • 0 دیدگاه
ناظر گمرکات مازندران:

۱۲ هزار تن کیوی از گمرکات مازندران صادر شد

۱۲ هزار تن کیوی از گمرکات مازندران صادر شد
۱۲ هزار تن کیوی از گمرکات مازندران صادر شد
ناظر گمرکات مازندران گفت: در سال جاری بیش از ۱۲ هزار تن کیوی به ارزش بیش از ۹ میلیون دلار از طریق گمرکات استان صادر شده است.

به گزارش سکان نیوز، علی یوسفی منش صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: طی ۱۱ ماهه سال جاری بیش از ۹میلیون و۲۵۵ هزار دلار کیوی از طریق گمرکات استان مازندران صادر شد و حجم صادرات کیوی طی ۱۱ ماهه سال ۹۸ ازطریق گمرک نوشهر و ساری با رشد وزنی ۱۱۹ درصدی از مرز ۱۲ هزار و۳۸۶ تن گذشت.

وی گفت: ارزش کیوی صادر شده برابر با ۹ میلیون و۲۵۵ هزار و۷۹۷ دلار بوده که رشد ۱۷۱ درصدی را نسبت مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

به گفته یوسفی منش، کشورهای هند، ازبکستان، بحرین، گرجستان، قزاقستان، روسیه و اسپانیا کشورهای مقصد کیوی‌های صادر شده از گمرکات مازندران بودند.

وی ادامه داد: میزان صادرات کیوی از کل کشور ۱۳۴ هزار تن به ارزش ۹۷ میلیون دلار بوده وگمرکات مازندران رتبه سوم در بین ۴۰ گمرک فعال در صادرات کیوی در کل کشور را داراست.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

آب رفتن آمار تولید فاجعه‌بار کلزا در مازندران/ بابک مؤمنی مردود شد 17 خرداد 1404

آب رفتن آمار تولید فاجعه‌بار کلزا در مازندران/ بابک مؤمنی مردود شد

سکان نیوز: بحران آمارهای هیجانی و نادرست در دوره ریاست بابک مؤمنی در سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه دارد!! بلایی که اردوکشی سیاسی و انتصاب بدون ضابطه و بدون در نظر گرفتن شایستگی و صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی معاون بهبود تولیدات گیاهی بر سر تولید کشاورزی مازندران آورده است.

فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد 14 خرداد 1404

فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد

سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.

اقناع سازی ، امیدآفرینی و آگاهی بخشی اصلی ترین رسالت روابط عمومی هاست 13 خرداد 1404
فرماندار شهرستان میاندورود

اقناع سازی ، امیدآفرینی و آگاهی بخشی اصلی ترین رسالت روابط عمومی هاست

سکان نیوز:مرتضی بابایی لولتی در جمع مسئولین روابط عمومی های شهرستان میاندورود با تاکید بر نقش آفرینی فعال این حوزه ، گفت ؛ روابط عمومی ها ، پیش قرآول و رکن اصلی فعالیت ها ،نهادها ، سازمان ها و دستگاه های اجرایی است و باید نیاز سنجی این حوزه به درستی و دقیق انجام شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.