جمشید خاتمی درخصوص فعالیتهای انتخاباتی حزب بیداری اسلامی (جامعه جوانان متحد اسلامی) در انتخابات پیشرو، اظهار کرد: ما به عنوان یک حزب سیاسی تا کنون جلسات متعددی را به تناسب مناسبتهای سال با موضوعات مختلف برگزار کردهایم و الان هم که بحث انتخابات داغ است، روی گزینههای مناسب در استان متمرکز شدهایم. ما هنوز دستور کار مشخصی برای چگونگی حضور در انتخابات نداریم، اما در استان میان نمایندگان موجود و افراد جدید برخی را شناسایی کردهایم.
وی افزود: در جلساتی که در حال حاضر برگزار میشود، در ابتدا عملکرد نمایندگان فعلی استان را رصد میکنیم. به دفاتر حزب در شهرستانها سپردهایم که عملکرد نماینده خود را به طور دقیق بررسی کنند. خودمان هم در سطح مجلس در حال انجام بررسیهای لازم هستیم. در مرحله بعد مقایسه میکنیم تا ببینیم نمایندههای ما در استان واقعا چه کاری را انجام دادهاند و عملکردشان چطور بوده است.
دبیر حزب جامعه جوانان متحد اسلامی در خراسان رضوی عنوان کرد: برنامهریزی شده از اول تیرماه در یک زمان سه ماهه دفاتر شهرستانی و مشهد عملکرد میدانی نمایندگان را با گزارشاتی که نمایندگان محترم در صفحات اجتماعی خود یا در مجلس داشتهاند، مقایسه کنند و بین صفر تا صد به نمایندهها امتیاز بدهند. در این برنامه مشخص شده است نمایندهای که امتیازی کمتر از ۷۰ داشته باشد، اصلا در لیست قرار نگیرد.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: اگر امتیاز تمام نمایندهها بالای ۷۰ باشد گزینههای ما شامل تمام نمایندگان فعلی خواهد بود، اما اگر امتیاز نمایندهای زیر ۷۰ باشد، به هیچ وجه در لیست ما قرار نمیگیرد. به این صورت مانند هرسال ۳ برابر تعداد نمایندگان هر حوزه انتخابیه را معرفی میکنیم، یعنی علاوه بر نمایندگان ۷۰ امتیازی، دو برابر همین ظرفیت را به جریان اصولگرایی معرفی خواهیم کرد.
خاتمی اضافه کرد: الان در مرحله بررسی وضعیت فعلی نمایندهها و شناسایی افرادی هستیم که قابلیت حضور در این عرصه را دارند و هنوز به مرحله چگونگی حضور در انتخابات و آماده کردن لیست یا تصمیم راجع به انجام ائتلافات نرسیدیم.
وی با بیان این عقیده که در انتخابات امسال جریان اصولگرا یک لیست واحد نخواهد داشت، گفت: هنوز مشخص نیست که ما در قالب کدام جریان اصولگرایی کار خواهیم کرد، زیرا زمان تصمیمگیری در مورد این موضوع نرسیده است.
دبیر حزب جامعه جوانان متحد اسلامی در خراسان رضوی در پاسخ به اینکه آیا جلسه و دیداری با مقامات استانداری داشتید یا خیر، گفت: از دوران آقای خاتمی به این سو معاون سیاسی و اجتماعی استانداری موظف بود در هر فصل به طور مرتب با تشکلهای سیاسی و اجتماعی استان جلسه بگذارد. زمانی معاون استانداری گفتند که سعی میکنیم تا پایان سال حداقل یک نشست دیگر با احزاب داشته باشیم. اما الان در ۲ سالی که از روی کار آمدن دولت گذشته است، شاهد برگزاری چند جلسه بودهایم؟
خاتمی با بیان اینکه تا به الان تعامل مثبتی از مجموعه استانداری با تشکلها و احزاب سیاسی ندیدهایم، عنوان کرد: دقیقا یک هفته به انتخابات به تشکلها رجوع میشود، زیرا حضور نمایندگان احزاب نشانه تایید عملکرد مقامات دولتی است. لذا در این زمان آقایان مجبور هستند نیمنگاهی به تشکلها و احزاب داشته باشند و به حل مسائل و اختلافاتشان بپردازند تا ما نمایندهای از هر جناحی به فرمانداری و پای صندوقها بفرستیم. در حالیکه برای همفکری با احزاب و تشکلها لازم است حداقل یک نشست با حضور نمایندگان هر حزب انجام شود