مسعود علیاری اعلام نمود : با صدور بخشنامه ای از سوی دکتر مصطفی سالاری، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، امهال حق بیمه سهم کارفرمایی مهر لغایت اسفند سال 99 کسب و کار های حوزه گردشگری اعلام گردید .
با توجه به صدور بخشنامه اجرایی مربوط به اجرای مصوبات سی و نهمین جلسه ستاد کرونا مورخ 12 مهرماه 99و همچنین مکاتبه معاونت اقتصادی وزارت کار و تعاون و رفاه اجتماعی برای حمایت از کسب و کار های آسیب دیده حوزه گردشگری در مقابله با پیامدهای ناشی از شیوع کرونا کلیه کارگاه هایی که فعالیت آنها منطبق با جدول فعالیت های اقتصادی حوزه گردشگری است می توانند از تسهیلات پیش بینی شده برخوردار شوند .
علیاری افزود:بر اساس بخشنامه کلیه کارگاه هایی که فعالیت آنها منطبق با جدول فعالیت های اقتصادی حوزه گردشگری است می توانند از تسهیلات پیش بینی شده در مصوبات مذکور ( امهال بیست درصد حق بیمه سهم کارفرمایی لغایت پایان سال 99 ) بهره مند شوند .
وی تصریح کرد: همچنین کارفرمایان کارگاه های مذکور که با ارسال لیست کارکنان شاغل در کارگاه نسبت به پرداخت حداقل ده درصد حق بیمه متعلقه اقدام می کنند ، می بایست حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال 1400 نسبت به تعیین تکلیف حق بیمه معوق شده سهم کارفرمایی دوره مهر ماه لغایت اسفند ماه سال 99 (پرداخت یک جای آن در اردیبهشت ماه سال 1400 و با ترتیب پرداخت آن حداکثر در 6 قسط) اقدام نمایند .
بدیهی است در صورت پرداخت یک جای بدهی مربوطه و با ترتیب پرداخت آن به شرح فوق ، بدهی مزبور از شمول جرائم تاخیر تادیه پرداخت حق بیمه معاف خواهد بود .
مسعود علیاری:
کارگاه های منطبق با جدول فعالیت های اقتصادی حوزه گردشگری از تسهیلات برخوردار می شوند
سکان نیوز؛ مدیر کل تامین اجتماعی استان زنجان گفت : برای حمایت از کسب و کار های آسیب دیده حوزه گردشگری در مقابله با پیامدهای ناشی از شیوع کرونا کلیه کارگاه هایی که فعالیت آنها منطبق با جدول فعالیت های اقتصادی حوزه گردشگری است می توانند از تسهیلات پیش بینی شده برخوردار شوند .
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=23211
برچسب ها
نشت نهاده های دامی دولتی در بازار آزاد/پاکستان در اولویت واردات گوشت
سکان نیوز؛ رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: نشت نهاده های دامی که با ارز دولتی وارد می شوند در بازار آزاد و عرضه آن با قیمت های بالا مهمترین چالش صنعت دامی کشور است زیرا سبب شده دامداران در تامین نهاده ها دچار مشکلات جدی شوند.
بارش باران در نوار شمالی کشور
سکان نیوز؛ سازمان هواشناسی امروز (شنبه) برای استانهای واقع در نوار شمالی کشور بارش باران و رعد و برق پیشبینی کرد.
وقتی مکتبگریزان، مدعی مدیریت میشوند
سکان نیوز: مازندران، این نگین سرسبز ایران، سرشار از موهبتهای خدادادی است؛ گویی هر آنچه برای توسعه و پیشرفت نیاز است، در این خطه گرد هم آمده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.