به گزارش سکان نیوز، سفر معاون پارلمانی دولت چهاردهم به قطب جنوب، حاشیه های بسیاری را رقم زد.
اکنون دولت هیچ رابطی با مجلس شورای اسلامی ندارد و پزشکیان این بار باید فردی را برگزیند که مجلس را بشناسد و با زبان نمایندگان آشنا تا بتواند تعامل لازم را برقرار کند.
اساتید دانشگاه با یک قلم نوشتند که ، با توجه به سابقه فعالیت دکتر حسن زمانی؛ دو دوره نمایندگی در مجلس شورای اسلامی ، مشاور اجرایی رئیس مجلس، معاون اول حوزه ریاست مجلس ، معاون مجلس و امور حقوقی وزارت صمت، معاون امور حقوقی مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور، رئیس مرکز نمایندگان ادوار کشور، و همچنین نظر به تبحر و تجربه در همکاری و تعامل با نماینگان مجلس، دکتر زمانی که فردی متدین و توانا می باشد می تواند پیوند خوبی بین مجلس و دولت در جهت پیشرفت کشور ایجاد کند.
پیشنهاد جمعی از اساتید دانشگاه و اعضای انجمن علمی راهبردی کشور به رئیس جمهور/دکتر حسن زمانی مطلوب ترین گزینه برای معاونت امور مجلس
سکان نیوز؛ جمعی از اساتید دانشگاه و اعضای انجمن علمی راهبردی کشور با پیشنهاد به رئیس جمهور خواستار انتصاب دکتر زمانی برای معاونت پارلمانی شدند.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=51404
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بارش باران در نوار شمالی کشور
سکان نیوز؛ سازمان هواشناسی امروز (شنبه) برای استانهای واقع در نوار شمالی کشور بارش باران و رعد و برق پیشبینی کرد.
وقتی مکتبگریزان، مدعی مدیریت میشوند
سکان نیوز: مازندران، این نگین سرسبز ایران، سرشار از موهبتهای خدادادی است؛ گویی هر آنچه برای توسعه و پیشرفت نیاز است، در این خطه گرد هم آمده است.
پیام سردار موحد فرمانده سپاه کربلا به مناسبت میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام و امام جعفرصادق(ع)
سردار موحد فرمانده سپاه کربلا به مناسبت میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام و امام جعفرصادق(ع) در پیامی تبریک گفت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.