پیشنهاد جمعی از اساتید دانشگاه و اعضای انجمن علمی راهبردی کشور به رئیس جمهور/دکتر حسن زمانی مطلوب ترین گزینه برای معاونت امور مجلس
پیشنهاد جمعی از اساتید دانشگاه و اعضای انجمن علمی راهبردی کشور به رئیس جمهور/دکتر حسن زمانی مطلوب ترین گزینه برای معاونت امور مجلس
سکان نیوز؛ جمعی از اساتید دانشگاه و اعضای انجمن علمی راهبردی کشور با پیشنهاد به رئیس جمهور خواستار انتصاب دکتر زمانی برای معاونت پارلمانی شدند.

به گزارش سکان نیوز، سفر معاون پارلمانی دولت چهاردهم به قطب جنوب، حاشیه های بسیاری را رقم زد.
اکنون دولت هیچ رابطی با مجلس شورای اسلامی ندارد و پزشکیان این بار باید فردی را برگزیند که مجلس را بشناسد و با زبان نمایندگان آشنا تا بتواند تعامل لازم را برقرار کند.
اساتید دانشگاه با یک قلم نوشتند که ، با توجه به سابقه فعالیت دکتر حسن زمانی؛ دو دوره نمایندگی در مجلس شورای اسلامی ، مشاور اجرایی رئیس مجلس، معاون اول حوزه ریاست مجلس ، معاون مجلس و امور حقوقی وزارت صمت، معاون امور حقوقی مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور، رئیس مرکز نمایندگان ادوار کشور، و همچنین نظر به تبحر و تجربه در همکاری و تعامل با نماینگان مجلس، دکتر زمانی که فردی متدین و توانا می باشد می تواند پیوند خوبی بین مجلس و دولت در جهت پیشرفت کشور ایجاد کند.