((انا لله و انا الیه راجعون))
خانواده معظم شهیدان گرانقدر یحیی پور گنجی
سلام علیکم
شهادت هنر مردان خداست و افتخاری بزرگ، اما والاتر از آن، هنر پدران و مادران بزرگوار و عزیزی است که با تقدیم فرزندان برومند و رشید و مومن خویش، برای اسلام و ایران افتخاری ماندگار آفریدند.
مادران شهدا که عزیزترین هستی خود را برای دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی فداکردند، اسوه های واقعی گذشت و ایثارهستند که در سایه ارادت خالصانه به خاندان عصمت و طهارت (ع) و با تأسی به سیره حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا (س)، فرزندان شجاع و انقلابی تربیت و در دفاع از ارزشها، تقدیم ایران اسلامی کردند.
رجاء واثق دارم، نام نیک آن مادر مومن و فداکار که در دامان پرمهر و محبت خود با تمسک به آموزههای قرآنی و فاطمی، فرزندانی مجاهد، ایثارگر و عاشورایی تربیت کرد، برای همیشه در تاریخ این سرزمین زنده و جاوید خواهد بود.
درگذشت ام الشهدا حاجیه زیور نظری گنجی مادر صبور شهیدان والامقام رمضان و حیدر یحیی پور گنجی که در دامان پاکش دو فرزند برومند پرورش یافتند به ساحت مقدس حضرت ولی عصر ( عج )، مقام معظم رهبری مد ظله العالی، جامعه معزز ایثارگری خاصه بیت شریف و مکرم شهیدان گرانقدر یحیی پور گنجی تسلیت عرض نموده، برای آن بانوی مومنه و فاضله رحمت واسعه الهی و هم نشینی با حضرت صدیقه طاهره ( س ) و فرزندان شهیدش و برای بازماندگان صبر و بردباری مسألت دارم.
هدایت مظلومی
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران
پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی درگذشت مادر شهیدان گرانقدر یحیی پور گنجی
سکان نیوز؛ مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در پی درگذشت مادر شهیدان گرانقدر یحیی پور گنجی پیام تسلیتی را صادر کرد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=13589
برچسب ها
فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد
سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.
فرماندار شهرستان میاندورود
اقناع سازی ، امیدآفرینی و آگاهی بخشی اصلی ترین رسالت روابط عمومی هاست
سکان نیوز:مرتضی بابایی لولتی در جمع مسئولین روابط عمومی های شهرستان میاندورود با تاکید بر نقش آفرینی فعال این حوزه ، گفت ؛ روابط عمومی ها ، پیش قرآول و رکن اصلی فعالیت ها ،نهادها ، سازمان ها و دستگاه های اجرایی است و باید نیاز سنجی این حوزه به درستی و دقیق انجام شود.
۹ نفر از غرق شدن در دریای مازندران نجات یافتند
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: از زمان فعالیت ناجیان غریق تاکنون ۹ نفر از غرق شدن در آب های ساحلی استان نجات یافتند
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.