پروژه های بخش کشاورزی با اعتبار ۲۵ هزار میلیارد تومان در دهه فجر به بهره برداری می رسد/۸۷ طرح بخش کشاورزی مازندران افتتاح شد
پروژه های بخش کشاورزی با اعتبار ۲۵ هزار میلیارد تومان در دهه فجر به بهره برداری می رسد/۸۷ طرح بخش کشاورزی مازندران افتتاح شد
سکان نیوز: آئین افتتاح همزمان ۸۷ پروژه شاخص بخش کشاورزی مازندران با اعتباری بالغ بر ۷۷۵ میلیارد تومان با حضور رضا افلاطونی معاون وزیر جهاد، جواد مولایی سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران، عیسی قاسمی طوسی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی به صورت ویدئو کنفرانس در مزرعه مرغ مادر گوشتی جویبار برگزار شد.

به گزارش سکان نیوز ،رضا افلاطونی معاون وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه بخش کشاورزی با اعتبار ۲۵ هزار میلیارد تومان در این دهه به بهره برداری خواهد رسید، گفت : امنیت غذایی و زیستی بسیار حائز اهمیت بوده و متولیان آن وزارت جهاد بوده است .

وی مازندران را به عنوان نگین کشاورزی و منابع طبیعی یاد کرد و افزود: لذا همه ما مدیران ، کشاورزان و بهره برداران باید حافظ منافع این کشور باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاوری مازندران با اعلام اینکه این طرحها با اعتبار ۷۶۵ میلیارد تومان در سطح استان بهره برداری رسیده است ، گفت، با اجرای این طرح برای ۲۸۲ نفر اشتغال مستقیم و برای یکهزار و ۱۷۷ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده است.

بابک مومنی با بیان اینکه کشاورزان جهادگران امنیت عرصه غذایی کشور هستند ، افزود : مازندران جان کشاورزی کشور است و با توجه به اهمیت امنیت غذایی باید به بخش کشاورزی این استان توجه بیشتری شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه این شهرستان به عنوان دومین پایلوت طرح زیرساخت اراضی کشاورزی در دستور کار بوده است، گفت: در صنعت طیور اتفاقات خوبی رقم خورده و تا مرز ۱۹ میلیون جوجه ریزی در ماه رسیده ایم .