پایان مرگ و میر پرندگان مهاجر در میانکاله - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 14 December , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 2566
  • 25 اسفند 1398 - 7:21
  • 0 دیدگاه

پایان مرگ و میر پرندگان مهاجر در میانکاله

پایان مرگ و میر پرندگان مهاجر در میانکاله
پایان مرگ و میر پرندگان مهاجر در میانکاله
تلفات پرندگان مهاجر تالاب بین المللی میانکاله پس از گذشت ۵۰ روز و با مهاجرت این گونه های نادر و منحصربفرد پایان یافت.

سکان نیوز، حسینعلی ابراهیمی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه طی دو روز اخیر هیچ لاشه‌ای از پرندگان تلف شده در میانکاله مشاهده نشده است، افزود: با این حال پایش منطقه توسط محیطبانان ادامه دارد.

وی با اظهار اینکه تاکنون نیمی از پرندگان مهاجر تالاب میانکاله کوچ و مهاجرت کرده‌اند، افزود: برای جلوگیری از مسمومیت سایر پرندگان کار پایش و جمع آوری لاشه‌های احتمالی در تالاب ادامه دارد.

از اوایل بهمن ماه سال جاری بیماری مرموزی به نام بوتولیسم سبب مرگ و تلف شدن بیش از ۲۰ هزار قطعه پرنده مهاجر در تالاب بین المللی میانکاله شده است.

از زمان شروع تلفات پرندگان در میانکاله، فرضیه‌های زیادی مطرح شد، عده‌ای معتقد بودند این تلفات ریشه انسانی دارد و برخی سودجویان برای انتقام گرفتن از محیط‌زیست دست به چنین کار بی‌رحمانه‌ای زده و منابع آبی را آلوده کرده‌اند. همه فرضیه‌های روی میز از سوی کارشناسان محیط‌زیست و دامپزشکی بررسی و پایش شد تا آنکه به بیماری مرموزی به نام بوتولیسم رسیدند.

این مسمومیت ناشی از دو میکروب کلوستریدیوم و بوتولینیوم است که بیماری بوتولیسم یا همان مسمومیت طبیعی را ایجاد می‌کند، همچنین با توجه به این‌که آب تالاب میانکاله نیز راکد و باتلاقی است، بیماری بوتولیسم نیز ناشی از همین شرایط منجر به تولید سم در گیاه و آب در این منطقه شد و با تغذیه پرندگان از این آب و گیاه منجر به تلفات آن‌ها شده است.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

تخلیه نخستین محموله سیمان نیزار قم در بندر کاسپین 22 آذر 1404

تخلیه نخستین محموله سیمان نیزار قم در بندر کاسپین

سکان نیوز؛ مدیرکل راه آهن شمال۲ از آغاز عملیات تخلیه نخستین پارت از محموله ١۵٠ هزار تنی سیمان نیزار قم از طریق شبکه ریلی در بندر کاسپین خبر داد.

۵۵ نهاد شورایی منحل شد/ ۱۱۳ شورای دیگر در انتظار بررسی 22 آذر 1404

۵۵ نهاد شورایی منحل شد/ ۱۱۳ شورای دیگر در انتظار بررسی

سکان نیوز؛ معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور از ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری در خصوص ادغام یا انحلال ۵۵ نهاد شورایی خبر داد.

بخش کشاورزی سالانه حدود ۱۲ تا ۱۵ همت برای تحقیق و توسعه هزینه می‌کند 22 آذر 1404

بخش کشاورزی سالانه حدود ۱۲ تا ۱۵ همت برای تحقیق و توسعه هزینه می‌کند

سکان نیوز؛ معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه فناوری، حلقه مفقوده بهره‌وری و کاهش هزینه در بخش کشاورزی است، گفت: بخش کشاورزی ایران سالانه حدود ۱۲ تا ۱۵ همت ( ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار میلیارد ریال ) از محل اعتبارات دولتی، دانشگاهی و پژوهشی، برای تحقیق و توسعه هزینه می‌کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.