به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط مردمی نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی ، علی بابایی کارنامی با اشاره به موقعیت های بسیار ارزشمند ایران اسلامی در بخش های مختلف کشاورزی و با داشتن ظرفیت های بالقوه در برخی استان های کشور بویژه در مازندران ، اظهار داشت: ترسیم آینده حوزه کشاورزی با توجه به انفعال این وزارتخانه در بخش های مختلف کشاورزی زیبنده ایران اسلامی نیست و متاسفانه در این بخش با مشکلات عدیده ای روبرو هستیم .
وی در ادامه با اشاره به وعده های مختلف دولت سیزدهم به کشاورزان و باغداران ، افزود: عملکرد وزارت کشاورزی در طول مدت استقرار دولت سیزدهم و قبول مسئولیت وزیر محترم قابل دفاع نیست و هنوز در بسیاری از مسائل در بخش کشاورزی با مشکلات مواجه هستیم که باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.
علی بابایی کارنامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن فصل پاییز و برداشت محصولات باغی و گلخانه ای ، تاکید کرد: دیدار رهبری معظم انقلاب (مدظله العالی) با نخبگان و بیانات ارزشمند معظم له نشان از اهمیت حوزه نخبگانی کشور دارد و باید دید سهم وزارت جهاد کشاورزی از این بخش و استفاده از ظرفیت نخبگان این حوزه چقدر است .
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود ، تنها راه برون رفت از مشکلات در این وزارتخانه را همت مضاعف و کار مضاعف دانست و خاطر نشان کرد: وزیر محترم و عوامل تصمیم گیرنده و اثرگذار این وزارتخانه باید با تلاش و مجاهدت نسبت به کاهش و رفع مشکلات تلاش کنند و انفعال در این وزارتخانه بسیار مهم به جایگاه ایران اسلامی در بخش های بین المللی در حوزه کشاورزی قطعا لطمه وارد خواهد کرد.
وزارت جهاد کشاورزی ،منفعل ترین وزارتخانه دولت سیزدهم
برچسب ها
تعلل در تغییر ، فرصت سوزی یا قربانی شدن شایستهسالاری؟
سکان نیوز: در حالیکه مطالبات مردمی و کارشناسی برای ترمیم ساختار میراث فرهنگی و گردشگری علنی است، عدم تغییر در راس این اداره کل، شائبه «بازی قدرت» میان وزارتخانه و استانداری را تقویت کرده و پای گزینههای غیربومی را به میان کشیده است.
تکریم سرپرست سابق شبکه بهداشت شهرستان قدس با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران
سکان نیوز: آیین تکریم دکتر پژمان عاطفیمنش، سرپرست سابق شبکه بهداشت شهرستان قدس در مجتمع سالمندان و توانبخشی قدس (متعلق به بنیاد خیریه کامرانی) با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
ضرورت ارزیابی دقیق عملکرد مالی اتاقها به منظور ارتقای ساختار خزانهداری
سکان نیوز؛ عبدالله مهاجر دارابی عضو هیات رئیسه اتاق ایران معتقد است چنانچه به صورت دورهای عملکرد مالی اتاقهای سراسر کشور به صورت دقیق ارزیابی شود، ساختار خزانهداری این بخش ارتقا مییابد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































