در این بیانیه آمده است؛ در هیچ تئوری و با هیچ عقل سلیم نمیتوان این مدل اقتصادی را هضم کرد که افزایش قیمت همراه با افزایش عرضه شکل بگیرد.
متن این بیانیه بدین شرح است:
جناب آقای رییس جمهور
با اندکی مداقه و امعان نظر در سخنان رهبر انقلاب که به مناسبت روز درختکاری ایراد فرمود به نکات بسیار ارزشمندی میتوان پی برد که امید است با تامل و اندیشه عمیق و با بکاربستن آنها، باقیمانده دوره خدمت دولت خود را با خاطری خوش در اذهان مردم به پایان برسانید.
در این بیانات، رهبر انقلاب با اشاره به مسئولیت عمومی آحاد جامعه اعم از مسئول و مردم عادی در حفظ و حراست از محیط زیست و برشمردن فعالیتهای محیط زیستی، در زمره فعالیت های دینی و انقلابی، جلوگیری از تخریب محیط زیست و برخورد با افراد سودجو و فرصت طلب را وظیفه ای همگانی عنوان مینمایند. ایشان در ادامه بیان کردند خسارات حوادث طبیعی منجر به تخریب محیط زیست، قابل کنترل و پیشگیری هستند و مسئولانی که در این زمینه به وظایف خود عمل نمیکنند، دچار تقصیر هستند.
حال این سوال در افکار عمومی بوجود میآید که چرا دولتمردان شما به تذکرات موکد نمایندگان مردم در مجلس اهمیت نمیدهند و چرا باید مدیرانی در ارکان اصلی دولت باشند که عدم تعهد به وظایفشان تا حدی باشد که نیاز به تذکر لسانی و گلایه های رهبر انقلاب شود؟! که اگر ثقل و عمق این تذکر را درک کنیم، برای دولتمردان باید گرانتر و سنگینتر از تذکرات دیگر مسئولین و نمایندگان مردم باشد.
لیکن آنچه از همه بیشتر در این بیانات نیاز به تفکر و ژرفاندیشی دارد، مسئله معیشت و گرانیهایی است که گریبان مردم را میفشارد. ایشان این مسئله را غصه بزرگی دانستند و فرمودند: «وضع معیشت مردم خوب نیست، این غصه بزرگی است.»
همه میدانیم بروز بلایی فراگیر و جهانی تا چه حد میتواند اقتصاد، سلامت، امنیت و حتی فرهنگ جوامع بشری را تحت الشعاع خود قراردهد. اما پنهان شدن پشت این بهانه و عدم توجه به راهحلها و تذکرات کارشناسان دلسوز و فهیم میبایست پایانی داشته باشد. وجود دستهای آلوده در پشت پرده معیشت مردم بسیار عیان شده است، در هیچ تئوری و با هیچ عقل سلیم نمیتوان این مدل اقتصادی را هضم کرد که افزایش قیمت همراه با افزایش عرضه شکل بگیرد.
ذکر این نکته خالی از ضرورت نیست که وقتی غرس کردن نهال از حسنات است، چرا نباید غرس کردن اصول درست در اقتصاد و مدیریت که نتیجه آن بر زندگی اقشار جامعه سایه میگستراند، حسنه نباشد؟!
جناب آقای رییس جمهور، باز هم به حضرتعالی و همکاران محترمتان در دولت تدبیر و امید خاطرنشان میسازیم؛ بد نیست دولت مردان شما به جای گره زدن معیشت مردم با مسایلی همچون تحریمها و FATF و …، و مبارزه با گرانیهای خود ساخته که حاصل بکارگماری و بعضا واگذاری پست ها و مناصب حساس و مهم اقتصادی و دولتی به بستگان و وابستگان عده کثیری از مدیران ارشد دولت است، به رهنمودهای دلسوزان نظام و مردم صبور و فهیم ایران عزیز گوش فرادهند تا بلکه در این اندک مجال باقیمانده پس از قریب به هشت سال تصدی امور اجرایی کشور، مقداری از آبروی از دست رفته دولت تدبیر و امید! را بازگردانید. همین عدم توجه به وضعیت رفاه و معیشت مردم و کم اهمیت دانستن سطح برخورداری مردم از نان حداقلی است که متاسفانه مقبولیت دولت را تا حد ده درصد تنزل داده است.
در پایان یادآوری مینماییم؛ حل مشکلات یاد شده امکانپذیر است و راهحلهای منطقی و عملی هم برای آن وجود دارد. این مهم در جلسات متعدد مختلف کارشناسی مطرح شده اما متاسفانه مغفول ماندن آنها بر ما مسطور مانده است.
وَأَمَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ فَیُوَفِّیهِمْ أُجُورَهُمْ ۗ وَاللَّهُ لَا یُحِبُّ الظَّالِمِینَ (آیه 57 سوره آل عمران)
اما آنان که ایمان آورده و نیکوکار شدند، خدا اجر تمام و کامل به آنها عطا کند، و خدا هرگز ستمکاران را دوست نمیدارد.