به گزارش سکان، سالمند سالم در جامعه می تواند شرایط بهتری را از لحاظ شادابی و امید به زندگی را ایجاد کند. برگزاری چنین همایش هایی قطعا سبب ارتقای روحیه و امید به زندگی می شود مسائل مهمی که کشورهای مختلف امروزه به آن توحه ویژه ای دارند.
میزبانی خوب و ایجاد فضایی آرام و امنیت کامل توسط مسئولان مازنی برای برگزاری نهمین دوره المپیاد ورزشی بازنشستگان و مستمری بگیران بخش بانوان قطعا در رسیدن به اهداف سازمان تامین اجتماعی که چشم انداز بلند مدتی نسبت به برگزاری چنین همایش هایی دارد را نباید فراموش کرد.
علی اصغر بیات دبیر کانون بازنشستگان کشور در مراسم اختتامیه نهمین دوره المپیاد ورزشی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی ، افزود: از دست اندرکاران که برای برگزاری این مراسم تلاش کرده اند ، تقدیر و تشکر میکنم.
بیات گفت: همه شما در یک رقابت سنگین از سراسر استان به مسابقات آمده اید که به عنوان نماد بازنشستگان کشور هستید به نظرم همه شماها قهرمان هستید .
او این جامعه را نماد شجاعت، اقتدار ، بزرگی ، اعلام کرد که نماینده این جامعه باعث افتخار است .
دبیر کانون بازنشستگان کشور، گفت: ما از حق و حقوق شما با هیچ کسی مماشعت نخواهیم داشت و دفاع می کنیم و از درمان ، معیشت ، متناسب سازی هم دفاع خواهیم کرد اما شرمنده شما هستیم و از مسئولین ذی ربط می خواهیم تا این جامعه را ویژه تر ببینند چرا که جامعه ای هستید که برای کشور تلاش کرده اید.
وی در پایان گفت:امیدوارم این طرح ها ویژه تر برگزار شود چرا که شادی ، نشاط ، سلامتی را برای مجموعه به ارمغان دارد.
همه بازنشستگان در نهمین دوره المپیاد ورزشی بازنشستگان و مستمری بگیران قهرمان هستند/ برای متناسب سازی درمان و معیشت بازنشتگان دفاع خواهیم کرد
برچسب ها
تعلل در تغییر ، فرصت سوزی یا قربانی شدن شایستهسالاری؟
سکان نیوز: در حالیکه مطالبات مردمی و کارشناسی برای ترمیم ساختار میراث فرهنگی و گردشگری علنی است، عدم تغییر در راس این اداره کل، شائبه «بازی قدرت» میان وزارتخانه و استانداری را تقویت کرده و پای گزینههای غیربومی را به میان کشیده است.
تکریم سرپرست سابق شبکه بهداشت شهرستان قدس با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران
سکان نیوز: آیین تکریم دکتر پژمان عاطفیمنش، سرپرست سابق شبکه بهداشت شهرستان قدس در مجتمع سالمندان و توانبخشی قدس (متعلق به بنیاد خیریه کامرانی) با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
توافق ایران و بلاروس در تولید مشترک ماشینآلات کشاورزی و کود پتاسه
سکان نیوز؛ در دیدار وزیر جهاد کشاورزی با وزیر صنایع بلاروس، بر گسترش همکاریهای دوجانبه در حوزه کشاورزی، جنگل، دامپزشکی و قرنطینه نباتی و دامی تاکید و بر تولید مشترک ماشینآلات کشاورزی و کود پتاسه توافق شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































