هدیه 100 میلیون تومانی خانم دکتر به ستاد مردمی مبارزه با کرونا - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 29 January , 2026
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 2959
  • 09 فروردین 1399 - 5:31
  • 0 دیدگاه

هدیه 100 میلیون تومانی خانم دکتر به ستاد مردمی مبارزه با کرونا

هدیه 100 میلیون تومانی خانم دکتر به ستاد مردمی مبارزه با کرونا
هدیه 100 میلیون تومانی خانم دکتر به ستاد مردمی مبارزه با کرونا
زوج پزشک بابلی با تشکیل خیریه مبارزه با کرونا وارد گود شدند و در این زمینه خودشان نیز دست به جیب شدند و خانم دکتر 100 میلیون تومان به این ستاد هدیه کرد.
سکان نیوز / دکتر میترا بهراد جراح دندانپزشک و همسرش دکتر مهرداد ساروی پزشک فوق‌تخصص قلب بیمارستان روحانی بابل و دانشگاه علوم دانشیار قلب که یکی از افراد فعال در تشکیل ستاد مردمی مبارزه با ویروس کرونا در بابل است، آنها  در اقدامی ارزشمند 100 میلیون تومان به «ستاد مردمی مبارزه با کرونا بابل» اهدا کردند.

درباره چرایی فعالیت آنها و کمک‌های خیرخواهانه خانم دکتر بهراد می‌گوید؛ به همراه همسرم برای کمک به مردم شهرم در مقابله با ویروس کرونا از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنیم.

 

دکتر بهراد می‌گوید؛ در پی جدی شدن شیوع ویروس کرونا در بابل، همسرم به همراه سه نفر از خیران بابل با تشکیل ستاد مردمی تشکیل با حضور مسؤولان حساب بانکی برای جمع آوری کمک‌ها افتتاح کردند و شماره کارت را برای دریافت کمک‌های مردمی در اختیار مردم قرار دادند.

بهراد تصریح کرد:‌ دکتر ساروی و تیم خیران اقدام به تهیه و توزیع لوازم پزشکی و بهداشتی از محل کمک‌های مردمی، رفع آلودگی نان و گنجاندن مواد مغذی در وعده غذایی پرسنل و بیماران، کمک به تقویت روحیه پرسنل در خط مقدم مبارزه و کمک به تقویت روحیه پرسنل در خط مقدم مبارزه کردند.

این دندانپزشک خاطرنشان کرد: من وظیفه انسانی خود دانستم به ستاد مبارزه مردمی با کرونا کمک کنم در این خصوص مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به این ستاد هدیه کردم تا شاهد کم شدن مشکلات و روزهای خوب خلاصی از این ویروس باشم.

وی در پایان گفت: در حال حاضر این ستاد در بابل فعال بوده و مورد حمایت مردم نوعدوست این شهرستان قرار می‌گیرد، مشکل حال حاضر فعالان در این عرصه پیدا کردن وسایل مورد نیاز در مقابله با این ویروس است که امیدواریم رفع شود.

برچسب ها

در سال جاری بیش از ۱۴۰ هزار تن گندم با حمل ریلی وارد مازندران شد 06 بهمن 1404

در سال جاری بیش از ۱۴۰ هزار تن گندم با حمل ریلی وارد مازندران شد

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران از ورود نزدیک به ۳۰۰ هزار تن گندم از سایر استان‌ها به مازندران از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و با اشاره به نقش راهبردی حمل ریلی در تأمین پایدار این کالای اساسی، اعلام کرد که بیش از ۱۴۰ هزار تن از گندم‌های واردشده از طریق شبکه حمل‌ونقل ریلی وارد استان شده است.

وزارت صمت از تولیدکنندگان صنعت کفش حمایت می‌کند 03 بهمن 1404

وزارت صمت از تولیدکنندگان صنعت کفش حمایت می‌کند

سکان نیوز؛ معاون وزیر صنعت، معدن، تجارت از حمایت‌های این وزارتخانه از واحدهای تولیدی صنعت کفش خبر داد و گفت: موانع در تولید را رفع می‌کنیم.

در میانه تلاطم‌ها، مهارت؛ پناهگاه امن توسعه 02 بهمن 1404

در میانه تلاطم‌ها، مهارت؛ پناهگاه امن توسعه

یادداشت مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران، خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان مازندران، مبنی بر اهمیت راهبردی «مهارت» به عنوان سنگ بنای «توسعه پایدار» در راستای تصویب بودجه ۱۴۰۵ منتشر شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.