به گزارش ایثار مازندران، سعید کهن سال در دیدار با حجت الاسلام جباری امام جمعه بهشهر ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای بنیاد در جهت خدمت به جامعه ایثارگری، اظهار کرد: در حال حاضر در بحث افزایش گفتمان با جامعه هدف، مطالبهگری برای رفع مشکلاتشان، استفاده از ظرفیت گروههای جهادی و پتانسیلهای دیگر و غیره در دستور کارمان قرار دارد.
وی خواستار همکاری امام جمعه بهشهر با بنیاد شد و افزود: در بحث تکریم و عزتمندی به جامعه معزز ایثارگری؛ تمام هدفمان این است که عادیانگاری صورت نگیرد و عزت ارباب رجوع حفظ شود.
کهن سال همچنین یادآور شد: در بحث همسران و والدین شهدا که به کهولت سن رسیده و دچار بیماری هستند، مرکز نگهداری را در غرب و مرکز استان تدارک دیدیم تا راه اندازی شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران یادآور شد: بحث سپاس و دیدار با خانواده شهدا و جانبازان در حال اجراست، تفاهمنامه با نهادهای مختلف اجرایی اعم از سپاه برای تخصیص یک درصد از بودجه آنها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام شد.
این مسئول ادامه داد: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و همچنین تلاش برای احصای علاقه شغلی و غیره برای فرزندان شاهد و ایثارگر نیز در دستور کار قرار دارد، در حوزه رفع مشکلات نیروهای شرکتی نیز اقداماتی در حال انجام است.
وی تاکید کرد: در ارتباط با سفر استاندار به گلوگاه در حوزه گلزار سفیدچاه اعتبارات تخصیص پیدا کرد، کار ساماندهی گلزار نیمه کاره در خلیلشهر، گرجی محله و غیره شروع شد.
کهن سال همچنین گفت: برای ساخت توانبخشی در مرکز ساری ۲۵ میلیارد تومان در سفر استانی و ۴ میلیارد تومان اعتبار کشوری دیگر گرفته شد و کار ساخت و تکمیل ۴ ساختمان اداری، ساماندهی و تجمیع دست نوشته و آثار شهدا نیز بهعنوان چالش مهم در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خواستار فعالیت گروه محقق و کاردان برای تایید کتب چاپ شده حوزه شهدا شد، اینکه برخی کتابها غنای لازم را نداشته و مطالعه شان ممکن است به نوعی دلزدگی شود، شد.
این مسئول اذعان داشت: همچنین یک برنامه عملیاتی در قالب اعتبارات پایش و ارزیابی انطباقی با بررسی خروجی را در بنیاد در دستور کار داریم که در نوع خود بینظیر است که در این زمینه نیاز به رهنمودهای ائمه جماعات داریم.
فرهنگ ایثار و شهادت اساس انقلاب است
امام جمعه شهرستان بهشهر در این دیدار با اشاره به خطاب قرآن به مومنان، اظهار کرد: خداوند به فرزانگان خطاب میکند اینها مخاطب خدا هستند، قرآن چهار محور (صبر، استقامت در کار، تعهد و مسئولیتپذیری) را اساس تعالی میداند، زیرساختها هم با همین مسائل حل میشود.
سید عربعلی جباری افزود: در بنیاد شهید و امور ایثارگران توجه به محورهای مذکور ضرورت دارد، در این سازمان عمل کردن مهمتر از حرف زدن است.
وی اظهار کرد: تمام تلاش ما رفع مشکلات این جامعه است و در این راستا هماهنگیهای لازم صورت میگیرد، ما نفوذ کلام داریم و مسئولان با ما رابطه خوبی دارند؛ مهم برایمان این است که بنیاد شهید و امور ایثارگران نگاه ویژای به جانبازان بالای ۵۰ درصد داشته باشد.
جباری با تاکید بر اینکه جانبازان به معنای واقعی معنای ایثار را به تصویر کشیدند، اضافه کرد: معتقدم که شهدا عزت کشور و رهبری را به ارمغان آوردهاند و خانوادههای شهدا چشم و چراغ این انقلاب هستند.
این مسئول گفت: اگر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تببین و تقویت شود، امر به معروف و نهی از منکر جان میگیرد و شاهد اسم شهدا در کوچهها و خیابانها خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: در مسیر اجرای اهداف بنیاد شهید و امور ایثارگران همه دستگاههای اجرایی باید درگیر شوند مهمتر از همه احساس مسئولیت و همگرایی است و زیربنای فرهنگ در کشورمان فرهنگ ایثار و شهادت است.
جباری با اشاره به روایتی از امام رضا (علیه السلام)، خاطرنشان کرد: باید به ملاقات هم رفته و کینه هم را به دل نگیریم و همه را برادر بدانیم، تا مشکلی باقی نماند، تفکر ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید جهانی باشد و الگویی جهانی را در شهرها پیدا کنیم.
گفتنی است؛ مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران ضمن نشست با فرماندار بهشهر، با خانواده های معظم شهیدان گرانقدر قاسمی، ابراهیمی، محمدی و خانواده جانباز سرافراز الیاسی دیدار کرد.