به گزارش سکان نیوز به نقل از رویترز، کمبود تقاضا در بازاری که با عرضه مناسب نفت مواجه است برای بازگشت قیمتها به سطوح قبل از شیوع کرونا چالش ایجاد کرده است. اما علیرغم این موضوع اقدامات محرک اقتصادی باعث شد قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یابد و نفت برنت در آستانه ثبت پنجمین ماه متوالی افزایشی قرار دارد.
هر بشکه نفت برنت با 26 سنت افزایش 46.07 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 13 سنت افزایش 43.10 دلار معامله شد.
برنت در آستانه به پایان بردن ماه آگوست و پنجمین ماه متوالی افزایشی قیمت است. این نوع نفت در این ماه به اوج قیمتی 46.23 دلار در هر بشکه در 5 آگوست رسید که بالاترین رقم از ماه مارس به شمار می رود. نفت خام آمریکا نیز در مسیر چهارمین ماه افزایشی قرار دارد و در 26 آگوست به 43.78 دلار در هر بشکه رسید زمانی که تندباد لورا تاسیسات نفتی آمریکا درنوردید.
وانگ تائو، تحلیلگر رویترز گفت جداول فنی نشان می دهد که قیمت ها بالاتر هم خواهد رفت و نفت در برنت در مسیر 47 دلار قرار دارد و WTI دوباره به قیمت بالای خود در ماه آگوست می رسد.
بازار نفت تاحدی نسبت به تاثیرات تندباد روز جمعه بی اعتنایی در پیش گرفته است زیرا شرکت های انرژی همچنان به تلاش های خود برای ازسرگیری فعالیت ها در سکوها و پالایشگاه های فراساحلی سواحل خلیج آمریکا که پیش از طوفان تعطیل شدند، ادامه می دهند.
به گفته تحلیلگران، تضعیف ارزش دلار و همچنین عملکرد قوی غافلگیرکننده بخش خدمات چین، قیمت نفت را حتی با وجود چالش بهبود تقاضا برای سوخت در بحبوحه شیوع کرونا و بالا بودن عرضه افزایش داده است هرچند ممکن است نفت خام با موانعی مواجه باشد.
نفت 46 دلاری شد/ برنت در آستانه ثبت پنجمین ماه متوالی افزایش قیمت
سکان نیوز/قیمت نفت در معاملات امروز به 46.07 دلار در هر بشکه افزایش یافت و نفت برنت در آستانه ثبت پنجمین ماه متوالی افزایشی قرار دارد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=17491
برچسب ها
فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد
سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.
وزیر امور خارجه قزاقستان ۱۷ خرداد به تهران سفر میکند
سکان نیوز؛ معاون نخستوزیر و وزیر امور خارجه قزاقستان در پاسخ به دعوت جمهوری اسلامی ایران، روز ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ برای انجام گفتوگوهای سطح بالا به تهران سفر خواهد کرد.
درخواست صنعتگران از دولت:قیمت گذاری خودرو را اصلاح کنید
سکان نیوز؛ رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازی کشور خواستار اصلاح فوری در ساختار قیمتگذاری خودرو شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.