علی شیرازی تاکید کرد: در کنار اقدامات مقابله ای و کاهش عرضه می بایست اقدامات فرهنگی و پیشگیری مناسب در راستای کاهش تقاضا هم صورت گیرد .
وی کمپین هر ایرانی یک سفیر پیشگیری از اعتیاد و در تداوم آن شعار استاندار مازندران با عنوان هر مازندرانی یک سفیر پیشگیری از اعتیاد را یکی از راهکارهای مهم اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر دانست و گفت : تحقق شعار سال ستاد مبارزه با مواد مخدر “یاریگران زندگی – مشارکت اجتماعی – پیشگیری از اعتیاد ” با توسعه کارزار اجتماعی و راه اندازی کمپین ها و مشارکت سفیران پیشگیری از اعتیاد و بهره گیری از همه بسترهای فرهنگی و تبلیغی و رسانه ای ممکن است.
شیرازی، استفاده از ظرفیت ۱۵۳ سازمان مردم نهاد مازندران را در این زمینه مهم خواند و تصریح کرد: ساز و کار مناسب مشارکت فعال سمن ها و گروههای مرجع در این حوزه باید تعریف و عملیاتی شود تا شاهد کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از سوء مصرف مواد مخدر در جامعه باشیم .
همچنین احمد مظفری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در حاشیه این کمپین، توسعه فعالیتهای فرهنگی و پیشگیری، مشارکت فعال سمن ها و سفیران پیشگیری از اعتیاد، تقویت برنامه های رسانه ای و آموزشی و مشاوره ای و اجرای طرح یاریگران زندگی در آموزش و پرورش ، دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و مراکز کارگری و صنعتی و بهره گیری از بستر ورزش و جوانان برای ارتقاء دانش اعتیاد و تبیین مضرات و خطرات مواد مخدر را از جمله مهمترین برنامه ها و سیاستهای ستاد مبارزه با مواد مخدر در راستای مشارکت همگانی و مبارزه با آسیب های اجتماعی حوزه مواد مخدر و اعتیاد اعلام کرد.
قابل ذکر است در مراسم افتتاحیه کمپین هر ایرانی یک سفیر پیشگیری از اعتیاد که در دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و به صورت ملی برگزار شد جمعی از مدیران سمن های فعال و سفیران پیشگیری از اعتیاد استان حضور داشتند