معامله قرن بیشتر شبیه شاهراهی به سوی جهنم است - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 28 October , 2025
گروه : سیاسی
پ
  • شناسه : 388
  • 11 بهمن 1398 - 10:42
  • 0 دیدگاه
ظریف:

معامله قرن بیشتر شبیه شاهراهی به سوی جهنم است

معامله قرن بیشتر شبیه شاهراهی به سوی جهنم است
معامله قرن بیشتر شبیه شاهراهی به سوی جهنم است
سکان نیوز، وزیر خارجه تاکید کرد: آیا ماندلا هرگز می‌توانست ظهور دوباره بانتوستان ها (در دوران آپارتاید) را دهه‌ها بعد از آزادی آفریقای جنوبی تصور کند؟ معامله قرن بیشتر شبیه شاهراهی به سوی جهنم است.

به گزارش سکان نیوز،  محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان طی مطلبی در فضای مجازی تاکید کرد: آیا ماندلا هرگز می‌توانست ظهور دوباره بانتوستان ها (در دوران آپارتاید) را دهه‌ها بعد از آزادی آفریقای جنوبی تصور کند؟ ” معامله قرن ” بیشتر شبیه “شاهراهی به سوی جهنم” است.

در ادامه این پیام آمده است: وقت آن رسیده که ما مسلمانان به این آگاهی برسیم که: ایالات متحده هرگز نتوانسته – و نمی‌تواند – حتی ادای یک واسطه بی طرف را در بیاورد.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

بازگشت استعمار در لباس جدید؛ بازی خطرناک فرانسه در نیجر و مقاومت محور استقلال 28 مهر 1404

بازگشت استعمار در لباس جدید؛ بازی خطرناک فرانسه در نیجر و مقاومت محور استقلال

سکان نیوز: در حالی‌که قاره آفریقا گام‌به‌گام به سوی استقلال واقعی پیش می‌رود، قدرت‌های غربی در تلاش‌اند تا بار دیگر با چهره‌ای نو، نفوذ استعماری خود را احیا کنند.

تلاش اوکراین برای تضعیف همکاری‌های بشردوستانه روسیه و کشورهای آفریقایی 22 مهر 1404

تلاش اوکراین برای تضعیف همکاری‌های بشردوستانه روسیه و کشورهای آفریقایی

سکان نیوز: منابع دیپلماتیک گزارش می‌دهند که دولت اوکراین در ماه‌های اخیر اقداماتی را برای تضعیف روند گسترش همکاری‌های روسیه با کشورهای آفریقایی در حوزه‌های آموزشی و بشردوستانه آغاز کرده است.

اوج مقاومت و فروپاشی یک‌قطبی‌گرایی: اروپا از ترس، فلسطین را به رسمیت می‌شناسد 14 مهر 1404

اوج مقاومت و فروپاشی یک‌قطبی‌گرایی: اروپا از ترس، فلسطین را به رسمیت می‌شناسد

سکان نیوز؛چنان‌که برخی رژیم‌های اروپایی به «تاریخی» بودن آن اشاره می‌کنند، به رسمیت شناختن استقلال فلسطین نه یک اقدام عدالت‌خواهانه و نه یک نشانه پشیمانی است، بلکه تسلیم ناگزیر در برابر قدرت رو به رشد محور مقاومت و شکست کامل سیاست خاورمیانه‌ای خود آن‌هاست.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.