به گزارش ایثار واحد مازندران، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران طی گفتگویی اظهار داشت: حماسه ششم بهمن سال 60 آمل نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است که خلق این حماسه بی بدیل با مقاومت و ایستادگی مردم آمل، ترفند ها و توطئه های دشمنان و منافقین کوردل را ناکام گذاشت.
مدیر کل بنیاد مازندران با اشاره به اینکه نقش مردم حماسه ساز آمل در برخورد با درگیری های منافقین برای جلوگیری از ورود اجانب و بیگانگان بی بدیل و وصف ناشدنی است اظهار کرد: حماسه ششم بهمن آمل که در نوع خود بی نظیر است، می تواند هم طراز حماسه هایی چون قیام مردم قم و تبریز قرار گیرد و به عنوان یکی از موفقیت های ملت مقاوم ایران پس از پیروزی انقلاب از آن یاد شود.
مظلومی اظهار کرد: ششم بهمن سال 1360، یکی از حماسه های ماندگار ملت ایران در شهرستان آمل به وقوع پیوست که بعد از گذشت چندین دهه از آن هم چنان در اذهان با افتخار و شکوه فراوان از آن یاد می شود.
مدیر کل بنیاد مازندران تصریح کرد: این واقعه آنقدر مهم بود که حضرت امام (ره) در وصیتنامه الهی سیاسی خود از نقش مردم آمل در حادثه ششم بهمن تقدیر و تشکر کرده و میفرماید:
“ما باید از مردم آمل تشکر کنیم، و دیدید مردم آمل چه بر سرتان آوردند”.
ایشان با بیان اینکه حماسه ششم بهمن سال 60 آمل برگ زرینی را در تاریخ انقلاب اسلامی ایران رقم زده است گفت: ایمان، اعتقاد به نظام و ولایت، انسجام و یکپارچگی، وحدت، ایثار، مقاومت و فداکاری مردم شریف آمل موجب شد تا این موفقیت و پیروزی بدست آید.
مظلومی با بیان اینکه خاطرات حماسه ششم بهمن آمل باید در اذهان نسل جوان جامعه پر رنگ گردد اظهار داشت:اتفاقات و رخدادهای این حماسه عظیم تاریخی را باید برای آیندگان تبیین و بازخوانی کرد و عزیزانی که در این حماسه به یاد ماندنی در دفاع از آرمانهای انقلاب به شهادت رسیده و عده ای نیز به مقام جانبازی نائل گردیدند و یاد و نام آنان باید همیشه زنده نگه داشته شود.
گفتنی است شهر هزار سنگر آمل در ششم بهمن سال ۶۰ تعداد 41 شهید گرانقدر و 50جانباز سرافراز تقدیم نظام و انقلاب کرد.