به گزارش سکان، با کنکاش پیرامون ابعاد شخصیتی آن چهره نادرفقهی و علمی این واقعیت رخ می نماید که حقیقتا خلا وجودی ایشان برای نسل معاصر ثلمه ای فراموش نشدنی به حساب می آید.
بی تردید علامه فقید وسعیددیار علویان در قامت استوانه عظیم معنوی و منبع فیض و رحمت واسعه الهی برای انقلاب اسلامی به شمار می رفت که آراستگی وجود آن حضرت به اخلاق نیکو و سلوک عرفانی زبانزد عام و خاص بود.
” او”به شایستگی در سپهر علم و فقاهت سرآمد فقیهان و فرهیختگان زمانه بود و با غواصی در اعماق دریای علوم گوناگون چیره دستی بر دیگر ممتازین این عرصه ها را بتصویرکشید.
علامه حسن زاده آملی را که در حشروانس بابندگان خداوند باید جزو پیشگامان سنت های حسنه نامید، بیش از هر کس نامداران و عالمان شهیر سپهر آگاهی ومعنویت بویژه مقام معظم رهبری و امام المسلمین شناخته اند و در تجلیل و تکریم شخصیت والای ایشان گوی سبقت را از دیگران ربودند.
علامه فقید در دوران پیروزی انقلاب اسلامی با حمایت جانانه از اندیشه های تابناک امام جماران و معمار راستین انقلاب و نیز پشتیبانی و تقویت جبهه های نور و ایمان دوران دفاع مقدس و همچنین دفاع همه جانبه از جایگاه منیع ولایت و رهبری در ادوار مختلف و برهه های حساس نقش تاریخی خود را در اذهان جاودان و ماندگار ساخته است.
بی گمان آن مشعل فروزان دیار علویان سرو قامت، صفحات افتخار آمیزی از تاریخ پرحماسه مازندران ولایت مدار را بخود اختصاص داده است که مرور آن ها می تواند چراغ راه مسیر ترسیمی نظام اسلامی باشد.
ضایعه اسفناک عروج عارفانه آن سالک توحیدی همزمان با اربعین حسینی(ع) بار دیگر عطر معنویت و دلبستگی به الگوهای دینی را در فضای جامعه اسلامی پراکند و جلوه های بیادماندنی از پیوند ناگسستنی مردم ولایت مدار با کانون های علم و فقاهت را نمایان ساخت.
عقیل امامی؛ تحلیلگر مسائل سیاسی