مسدود شدن مرزهاموقتی است/تلاش وزارت‌خارجه برای رایزنی با همسایگان - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 1 September , 2025
گروه : سیاسی
پ
  • شناسه : 1477
  • 05 اسفند 1398 - 13:36
  • 0 دیدگاه
موسوی:

مسدود شدن مرزهاموقتی است/تلاش وزارت‌خارجه برای رایزنی با همسایگان

مسدود شدن مرزهاموقتی است/تلاش وزارت‌خارجه برای رایزنی با همسایگان
مسدود شدن مرزهاموقتی است/تلاش وزارت‌خارجه برای رایزنی با همسایگان
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: از طریق سفارت‌خانه‌ها رایزنی‌هایی را با مقامات کشورهای همسایه شروع کرده‌ایم تا به آنها اطمینان داده شود، هیچ گونه موارد مشکوکی از مرزها عبور نخواهند کرد.

به گزارش سکان نیوز، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بسته شدن برخی مرزها توسط کشورهای همسایه، گفت: زمانی که سازمان بهداشت جهانی برای مناطق مختلف جهان وضعیت اضطراری اعلام کرد، طبیعی است اقدامات صورت گرفته، باید به صورت جمعی باشد.

وی افزود: در زمانی که کشور ما آلوده نشده بود، ما نگرانی‌هایی داشتیم و بعد از آنکه ویروس وارد کشور ما شد، کشورهای همسایه نگرانی‌هایی داشتند و این موضوع طبیعی است؛ این موضوع نباید مانع مراودات مردمی یا حتی صادرات و واردات بین کشورها شود.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: وزارت امور خارجه از طریق سفارت‌خانه‌ها رایزنی‌هایی را با مقامات کشورهای همسایه شروع کرده تا به آنها اطمینان داده شود، هیچ گونه موارد مشکوکی از مرزها عبور نخواهند کرد.

موسوی افزود: از جمله بحث‌های مربوط به گواهی سلامت و بحث کالاها مطرح است که بتوانیم با کمک یکدیگر در این شرایط با کشورهای منطقه، ضمن درک نگرانی‌های یکدیگر مراودات را به شکل مطلوب ادامه دهیم.

وی تاکید کرد: بعید است اقدام به بستن مرزها مستمر باشد و این اقدامات موقتی و به منظور پیشگیری است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه خود ما نیز در برخی موارد و بحث ویزا به اتباع خارجی در حال فکر کردن روی کاهش صدور این مسائل هستیم، افزود: طبیعتاً طرف مقابل هم همینگونه است.

موسوی گفت: امیدواریم با سرعت و جدیتی که بر روی مبارزه با ویروس «کرونا» شده، به زودی شاهد روند معکوس ابتلاء به این بیماری باشیم و بتوانیم خبر خوش را به مردم کشورمان و کشورهای همسایه بدهیم؛ اطمینان دهیم که هیچ خطری متوجه آنها نخواهد بود.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

درصورت فعال‌شدن مکانیسم ماشه خروج از NPT قطعی خواهد بود 02 شهریور 1404

درصورت فعال‌شدن مکانیسم ماشه خروج از NPT قطعی خواهد بود

سکان نیوز؛ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به بی‌اعتباری سازوکار موسوم به «مکانیزم ماشه» تأکید کرد؛ در صورت اقدام کشورهای اروپایی به فعال‌سازی این ابزار، ایران گزینه خروج از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) را به‌صورت جدی در دستور کار خواهد داشت.

پذیرش محدودیت در برنامه هسته‌ای موضوع جدیدی نیست/ اینکه چه کشوری میانجی باشد اهمیت ندارد 27 مرداد 1404

پذیرش محدودیت در برنامه هسته‌ای موضوع جدیدی نیست/ اینکه چه کشوری میانجی باشد اهمیت ندارد

سکان نیوز: دکتر رامین مهمانپرست معتقد است آمریکایی‌ها به تجربه فهمیده‌اند که درگیری مستقیم با ایران موضوع ساده‌ای نیست و می‌تواند منطقه را به سمت یک جنگ بزرگ بکشاند.

باز شدن گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از ۶ سال 18 مرداد 1404

باز شدن گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از ۶ سال

سکان نیوز؛ گروه ویژه اقدام مالی موسوم به FATF بعد از شش سال، از رئیس مرکز اطلاعات مالی ایران برای مذاکره حضوری دعوت رسمی به‌عمل آورد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.