علی کریمیفیروزجایی درباره آخرین وضعیت بودجه اظهار کرد: برآیند لایحه بودجه دولت باید تعیین کننده وظایف و مسؤولیت بخشهای حاکمیتی در راستای پیشرفت و تعالی کشور باشد.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش در حال انجام دولت برای اصلاح لایحه بودجه سال آینده گفت: رویکرد لایحه بودجه باید فارغ از استانداردهای ذهنی نامعقول بهسمت بومیسازی اقتصاد و حفظ هویت ملی سوق یابد.
دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور فرهنگ را زیربنای توسعه دانست و با اشاره به اهمیت مباحث فرهنگی در عرصه اقتصاد یادآورشد: دولت باید همراه لایحه بودجه پیوست فرهنگی آن را نیز تقدیم مجلس کند.
کریمیفیروزجایی با انتقاد از نگاه یکسونگرانه دولت در تدوین لایحه قبلی بودجه گفت: لایحه بودجه رد شده قبلی از اساس با مولفههای اساسی توسعه بومی و تحکیم زیرساختهای اقتصاد مقاومتی مغایرت داشت.
این مسؤول پارلمانی با اشاره به نقش مجلس در تنظیم امور و مدیریت کشور افزود: مجلس با اعمال نظارت بهینه از ایجاد انحراف در حرکت دولت بر اساس وظایف ذاتی و قانونی خود جلوگیری میکند.
دبیر هیات رئیسه مجلس یازدهم خاطر نشان کرد: مجلس در تصویب بودجه سالانه به مقوله اقتصاد مقاومتی، توانمندسازی محرومان و افزایش قدرت اقتصادی آنان، مقاومسازی سامانههای اقتصاد ملی در برابر تحریمها و پیشرفت همه جانبه کشور بر اساس سند چشمانداز توجه جدی دارد.
این نماینده مجلس با انتقاد از سیاهنمایی و وارونهنمایی عملکرد خانه ملت در ساماندهی مشکلات اقتصادی گفت: حل چالشهای اساسی حوزه اقتصاد نیازمند تغییر نگرش دولت و رویکرد مسؤولانه در قبال مردم است.
کریمیفیروزجایی تصریح کرد: مجلس در تصویب لایحه اصلاحی بودجه همچنان به اصول و معیارهای اساسی مانند واقعگرایی و شفافسازی منابع و اعمال مدیریت در هزینههای جاری دولت توجه دارد.
عضو مجمع نمایندگان مازندران گفت: دولت میتواند با استفاده از منابع موجود، افزایش توان خرید اقشار نیازمند و همسانسازی حقوق کارکنان و اعضای هیأت علمی وزارتخانههای علوم و تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان و طرح رتبهبندی معلمان را اجرا کند.
کریمیفیروزجایی با تاکید بر عزم قاطع مجلس در اصلاح فرآیندهای اجرایی افزود: چابکسازی، شفافسازی، هوشمندسازی و مردمیسازی فعالیتهای اقتصادی و فرهنگی در کشور رویکرد عمده مجلس یازدهم است.