قیمت موز مرز ۲۰ هزارتومان را رد کرد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 10 June , 2025
گروه : اقتصادی
پ
  • شناسه : 8176
  • 22 اردیبهشت 1399 - 15:54
  • 0 دیدگاه

قیمت موز مرز ۲۰ هزارتومان را رد کرد

قیمت موز مرز ۲۰ هزارتومان را رد کرد
قیمت موز مرز ۲۰ هزارتومان را رد کرد
سکان نیوز/ رئیس اتحادیه فروشندگان میوه وسبزی از افزایش قیمت موز به بیش از ۲۰ هزارتومان خبر داد و با اشاره به افت شدید قیمت پیاز در مزارع گفت:دربخش کشاورزی،برنامه ریزی بلندمدت برای تولید انجام نمی‌شود.
به گزارش سکان نیوز/ اسدالله کارگر  با اشاره به افزایش قیمت موز در بازار گفت: قیمت این میوه در میدان مرکزی میوه و تره بار به حدود ۱۹ تا ۲۰ هزار تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه موز تنها میوه‌ای است که در مراکز خرده فروشی ۳۵ درصد سود روی آن اعمال نمی‌شود، افزود: چون این میوه خارجی است با حدود ۱۰۰۰ تا ۲,۰۰۰ تومان اختلاف قیمت نسبت به میدان مرکزی در سطح شهر عرضه می‌شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی اضافه کرد: واردات و عرضه موز در بازار داخل فرایندی دارد که این فرایند گاهی به موقع انجام نمی‌شود و نوساناتی دارد و همین مساله بر قیمت این میوه در بازار داخل مؤثر است.

کارگر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افت شدید قیمت پیاز سر مزرعه گفت: در حال حاضر قیمت این محصول سر مزرعه به رقمی رسیده که هیچکدام از هزینه‌های کشاورزان را تأمین نمی‌کند.

وی تصریح کرد: متأسفانه در بخش کشاورزی کشور، برنامه ریزی بلندمدت برای تولید انجام نمی‌شود، در حالی که در تولید باید چشم اندازی ۱۰ تا ۲۰ ساله داشته باشیم. در کشاورزی کشور همچنان از شیوه‌های سنتی استفاده می‌شود و کشاورزان به روز نیستند و همین باعث شده که هنوز بعد از این همه سال مازاد تولید یا کاهش تولید گوجه فرنگی و پیاز از معضلات اصلی کشاورزی ما باشد.

کارگر اظهار امیدواری کرد: وزیر جدید جهاد کشاورزی در این زمینه اقدامات مناسب انجام دهد.

وی قیمت هر کیلوگرم پیاز را در میدان مرکزی میوه و تره بار بین ۱۵۰۰ تا ۲,۵۰۰ تومان اعلام کرد. این در حالی است که گفته می‌شود سر مزرعه هر کیلوگرم پیاز حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومان از کشاورزان خریداری می‌شود!

کارگر در بخش دیگری از سخنان خود از ورود میوه‌های تابستانه از جمله گوجه سبز، طالبی و ملون به بازار خبر داد و گفت: هنوز این محصولات به عرضه انبوه نرسیده اما عدم استقبال مردم از خرید گوجه سبز باعث شده نرخ این محصول نسبت به سالهای گذشته کاهش چشمگیری داشته باشد و هم اکنون قیمت آن بین ۱۵ تا ۴۰ هزار تومان متغیر است.

وی قیمت هر کیلوگرم طالبی و ملون را نیز ۳۰۰۰ تا ۵,۵۰۰ تومان اعلام کرد.

به گزارش مهر، روز گذشته سید رضا نورانی، رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی   از مشکلات ایجاد شده برای واردکنندگان موز خبر داد و گفت: واردکنندگان موز از تاریخ ۲۳ اسفند ۹۸ اقدام به ثبت سفارش کرده‌اند و در همان زمان نیز قراردادهای خرید را بسته و اقدامات لازم انجام شده است.

نورانی افزود: هم اکنون این موزهای وارداتی آمده و در گمرکات مانده چرا که بانک مرکزی کد تخصیص ارز را نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه موزهای وارداتی هم اکنون در گمرکات بندرعباس، بوشهر و مرزهای شمالی کشور بلاتکلیف مانده است، افزود: واردکنندگان نمی‌دانند باید با این مساله چه برخوردی داشته باشند چرا که این موزها چند روز است وارد شده و در صورت ادامه روند فعلی طی روزهای آینده شاهد فساد موز در گمرکات خواهیم شد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

چالش جدی صنعت لوازم خانگی در تامین ارز 20 خرداد 1404

چالش جدی صنعت لوازم خانگی در تامین ارز

سکان نیوز؛ صنعت لوازم خانگی کشور در ماه‌های اخیر با چالشی جدی در تأمین ارز مواجه شده و این بحران از اسفند ۱۴۰۳ به شکلی ملموس، روند فعالیت تولیدکنندگان را مختل کرده است.

حمایت از تولید در سایه رشد بخش بازرگانی است/تعاونی های خرد حمایت شوند 20 خرداد 1404

حمایت از تولید در سایه رشد بخش بازرگانی است/تعاونی های خرد حمایت شوند

سکان نیوز؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در عین حال حمایت از تولید را در سایه رشد بخش بازرگانی دانست و گفت: تجربه نشان می‌دهد که ابتدا بازرگانی توسعه می یابد و سپس تولید در پی آن افزایش پیدا می‌کند.

برنامه‌های مدنی زاده نشانگر شناخت دقیق او از واقعیت اقتصاد کشور است 19 خرداد 1404

برنامه‌های مدنی زاده نشانگر شناخت دقیق او از واقعیت اقتصاد کشور است

سکان نیوز؛ عضو سابق شورای عالی بورس گفت: وزیر پیشنهادی اقتصاد با پرهیز از شعار و کلی‌گویی و با شناخت دقیق از واقعیت اقتصاد کشور برنامه های خود را بر اصلاح ساختار بودجه عمومی دولت، عدالت و کارایی در نظام مالیاتی، تقویت بازار سرمایه و شفاف‌سازی مالی تدوین کرده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.