سخنگوی شرکت پالایش نفت کرمانشاه از انعقاد قرارداد ارتقای کیفی نفت کوره تولیدی این شرکت، طی مراسمی با حضور معاون رییس جمهور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت پالایش نفت کرمانشاه، محمدرضا امامینیا در این باره اظهار کرد: آئین رسمی امضای قرارداد ارتقای کیفی نفت کوره تولیدی پالایشگاههای نفت کرمانشاه و لاوان با حضور روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و حمیدرضا زیدیفرد معاون وزیر در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، جمعی از مدیران پالایشگاهی و مدیران شرکتهای دانشبنیان در سالن جلسات وزارت نفت برگزار شد.
امامی نیا یادآور شد: براساس این دو قرارداد که میان شرکت پالایش نفت کرمانشاه و شرکت آذر انرژی تبریز و همچنین شرکت پالایش نفت لاوان و شرکت اکسیر نوین فرآیندآسیا و با هدف ارتقای کیفی نفت کوره تولیدی این دو پالایشگاه به امضا رسید، میزان گوگرد نفت کوره تولیدی در این دو پالایشگاه به میزان قابل ملاحظهای کاهش خواهد یافت.
سخنگوی پالایشگاه کرمانشاه ضمن تقدیر از حمایتهای درویشوند سهامدار شرکت در انعقاد این قرارداد مهم، گفت: انعقاد این قرارداد نقش مهمی در کاهش آلایندههای محیط زیستی و ارتقای شاخصهای کیفی فرآوردههای نفتی پالایشگاههای نفت کشور ایفا خواهد کرد.
امامینیا با اشاره به سخنان روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در این مراسم، گفت: ایشان تاکید کردند که پالایشگاههای نفت کرمانشاه و لاوان با اجرای این پروژه در واقع خط شکن وزارت نفت شدهاند که در نوع خود کم نظیر است. و قطعا میتوانند به عنوان الگویی برای سایر شرکتهای پالایشی کشور در جهت بهرهگیری از توان و دانش فنی داخلی قرار گیرند.
وی همچنین به سخنرانی جلیل سالاری، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در این مراسم اشاره کرد و گفت: ایشان نیز در این جلسه ضمن تقدیر از حمایتهای مدیریت بخش خصوصی شرکت پالایش نفت کرمانشاه، اجرای این قرارداد را گامی مهم و ارزشمند در مسیر توسعه کیفی محصولات تولیدی حوزه وزارت نفت دانستند.
امامینیا تصریح کرد: معاون وزیر نفت در این جلسه ضمن تاکید بر رسیدن به سطح دانش فنی در همه حوزههای کیفیسازی و کمّیسازی شرکتهای پالایشی کشور، یادآورشد: اما یکی از چالشهای ما بحث نفتکوره بود که خوشبختانه امروز شاهد برداشتن گامی موثر در این مسیر توسط پالایشگاه کرمانشاه و لاوان هستیم. این دو پالایشگاه نخستین شرکتهایی هستند که به دانش فنی داخلی در حوزه نفت کوره اعتماد کردند و برای این مجموعهها استقرار دانشفنی داخلی باعث افتخار است، از این رو از آنها تشکر میکنم و بیشک میگویم که این طرحها بهرهوری اقتصادی دارد و افزون بر آن گامی مهم برای بهینهسازی مصرف انرژی است.
سخنگوی شرکت پالایش نفت کرمانشاه گفت: در ادامه این مراسم، مهندس فرهاد کاویانی مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه نیز به ارائه توضیحاتی فنی در خصوص جزییات این طرح پرداخت که در واقع هدف از اجرای طرح،این است که مقدار گوگرد نفت کوره از 3.2 به 0.8 درصد کاهش یابد. همچنین در این طرح، 30 درصد از نفت کوره تولیدی پالایشگاه کرمانشاه به نفت گاز تبدیل خواهد شد.
وی در پایان ضمن تقدیر وپژه از حمایتهای همه جانبه مهندس سالاری مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و مهندس درویشوند سهامدار پالایشگاه کرمانشاه در انعقاد این قرارداد گفت: در طول هفت سال اخیر که بخش خصوصی مدیریت شرکت پالایش نفت کرمانشاه را برعهده داشته، نهایت تلاش خود را در مسیر توسعه و افزایش کیفیت محصولات تولیدی این شرکت به کار برده و همواره از شرکتهای دانش بنیان داخلی نیز حمایت ویژه به عمل آورده است