فصل همدلی مدیران ارشد بابلی با هدف فرصتی برای هم افزایی و تبادل تجربه
فصل همدلی مدیران ارشد بابلی با هدف فرصتی برای هم افزایی و تبادل تجربه
سکان نیوز؛ فصل همدلی مدیران ارشد بابلی با هدف فرصتی برای هم افزایی وتبادل تجربه بین مدیران ارشد شهرستان بابل در سالن فرمانداری شهرستان بابل برگزار شد.

به گزارش سکان، در این نشست که با بسترسازی برای اقتصاد مقاومتی این شهرستان شکل گرفته است مدیران ارشد این شهرستان تجارب خود را در اختیار فرماندارقرار دادند تا در جهت توانمندسازی این شهرستان بهره گیری گردد.
از جمله مدعوین این نشست معاون توسعه منابع کشورابوطالب شفقت بوده است که ضمن عرض تبریک فرا رسیدن سال جدید و قدردانی از فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری، پیام نوروزی ایشان و شعار سال ۱۴۰۱تولید بر پایه دانش بنیان را واکاوی و لازم الاجرا دانست و گفت: نام گذاری و انتخاب شعار سالها از جانب “امام خامنه ای” کاملاً کارشناسی شده و با بررسی دقیق مشکلات و کارهای انجام شده طی یکسال و همچنین حاصل عملکرد مسئولین و دولتمردان در سال سپری شده و نتایج اقدامات در آن سال صورت میگیرد، فلذا هرگز نامگذاری سالها بدون مطالعه و احساسی نمیباشد.وباید مورد توجه گردد .
شفقت ابراز داشت؛ مردم باید خود راجدا از دولت ندانند وباید به این باور برسند که خودشان جزئی از دولت هستند تا به عنوان بازوی این شهرستان در پیشرفت وابادانی آن گام بردارند.

استاندار اسبق مازندران اظهار داشت:باید ساز و کار حمایت در پنجره واحد صورت گیرد ونباید برای تسهیل گری در بحث توانمندسازی این شهرستان با تداخل گری باعث مانع سرمایه‌گذاری در شهرستان گردد.

وی ادامه داد؛ با ظرفیت بالای این شهرستان در بخش کشاورزی ودانش بنیان نباید نادیده گرفته شود بلکه باتوجه برشعار سال از ظرفیت دانشگاه ها در جهت توانمندسازی کشاورزی استفاده گردد.

حسن قشقاوی سفیر ایران در اسپانیا با تاکید برامنیت اقتصادی ابرازداشت؛ نام گذاری های سال بر پایه خط مشی یکساله توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه شده است.
وی تصریح کرد؛ در سال‌های اخیر در بحث کشاورزی بر پایه دانش بنیان نادیده گرفته شده است واین باعث شده که کشاورزان نتوانند برخلاف دارا بودن ظرفیت های بالای تولید بهره برداری خوبی داشته باشند.
قشقاوی اظهار داشت؛ شهرستان بابل با دارابودن ظرفیت بالای دانش بنیان بودن این شهرستان باید با بهره گیری از این ظرفیت در جهت توانمندسازی این شهرستان گام بردارند.
وی گفت؛ به رغم تمام دستاوردهای حوزه کشاورزی ولی کشور ما هنوز از بسیاری از شیوه های نوین مورد استفاده در کشورهای همسایه خودمان نیز عقب است که باید در این حوزه ها ورود کنیم تادراین شهرستان جز اولین ها باشیم.
ربیع فلاح استاندار اسبق مازندران اظهار داشت؛ کشاورزان شهرستان باید در حد امکان نیازهای بازار کشور راتامین کنند و در این راه باید از روش های نوین کشاورزی استفاده کنند.
وی یادآور شد؛ نیازهای که تا امروزدر این شهرستان شناسایی شده است در حد عنوان است و در ادامه باید مذاکراتی انجام شود تا به زبان قابل درک و قابل فهمی برای اهالی علم برای شرکت های دانش بنیان و دانشگاهیان در جهت کشاورزی به کار گرفته شود.
فلاح عنوان داشت:برای حل مشکلات حوزه کشاورزی باید به دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری توجه کرد. به عنوان مثال مشکلات حوزه زراعت و آبیاری را می توان با دیجیتال سازی و هوشمند سازی صنایع کشاورزی برطرف کرد که این کار با ورود فناوری به حوزه کشاورزی انجام خواهد شد.
وی گفت؛ گندم، برنج و ذرت باید اولویت‌های اول تا سوم کشت محصولات کشاورزی باشندتا کشاورزان باتوجه به منابع آبی و خاکی هر منطقه و نیاز کشور برای کشت محصولات دارای اولویت در قالب اصلاح الگوی کشت را بنا نهیم تا در این مسیر از کشاورزان و شرکت‌های دانش بنیان حمایت‌های جدی صورت بگیرد.
سردار دکتر محمد رضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین ابراز داشت؛ ابتدا باید ریشه ومنشا دردها شناسایی شود وسپس درمان درد ها ارائه گردد.
حسنی ادامه داد؛ اقتصاد وامنیت داخلی با بهره برداری از الگوهای داخلی باید درسال آینده الگوی در کشور گردد.
وی با اشاره به راز ماندگاری سردار سلیمانی در بین مردم افزود؛ مسئولان باید به سخنان رهبر گوش دهندوعمل کنند تا با تبیین جهاد بین مسئولین از ظرفیت‌های توسعه این شهرستان بهره مند شویم.

امام جمعه امیرکلا با اشاره به آسیب شناسی در جهت توانمندسازی اين شهرستان عنوان داشت؛ به کمک سند چشم انداز شهرستان می توان بسیاری از مشکلات این شهرستان را حل نمود.
باباییان گفت نبود صنایع تبدیلی وتقویت نکردن ونبود عدالت متوازن خدماتی واداری در شهرستان از جمله معضلات این شهرستان می باشد
امام جمعه امیرکلا ادامه داد؛ عدم پیشرفت شهرستان استفاده نکردن از ظرفیت همدلی مدیران و حمایت از سرمایه‌گذاران در جهت آبادانی این شهرستان تاثیر گذار است.
باباییان تصریح کرد؛ برای ایجاد تغییر و تحول پایدار در شهر نیازمند حضور شهروندان، نخبگان و سازمان‌های مردم نهاد هستیم.
واگر قرار باشد تغییر و تحولی در این شهر اتفاق بیفتد، باید تک تک شهروندان، نخبگان فرهیختگان و سازمان‌های مردم نهاد پای کار آمده و نقش خود را به خوبی و در مسیر مناسب ایفا کنند.
فرماندار شهرستان بابل هم در جمع بندی رویداد فصل همدلی ابرازداشت:به منظور بهره‌گیری از ظرفیت ومتناسب با کارگروه ها واستفاده از نظرات این جلسه با بومی سازی و اولویت بندی متناسب با موقعیت جغرافیایی در آینده نزدیک باراه اندازی ۱۷کارگروه واستفاده از ظرفیت دانشگاهی وبهره گیری از ظرفیت تولید کننده در جهت آبادانی این شهرستان گام خواهیم برداشت.
قاسم عزیززاده گرجی در پایان سخنانش تصریح کرد با عزم جدی پیگیر برقراری تعامل بین دستگاه های مختلف و مجموعه مدیریت شهری خواهیم بودتا در این مسیر جهت حل مشکلات اساسی از ظرفیت های استاندار و نمایندگان محترم در سطح استان و ملی بهرمند خواهیم شد.

  • نویسنده : قربانیا