به گزارش سکان نیوز، یوسف نوری با تقدیر از اجرای طرح پدافند غیرعامل دوگانه سوز شدن خبازی ها و افزایش پایداری تامین و توزیع کالاهای اساسی گفت: پشتیبانی لازم برای تامین سوخت و انرژی جایگزین خبازی ها از طریق دستگاه های متولی و بانک ها می بایست صورت پذیرد.
وی با اشاره به انجام پدافندغیرعامل حمل دریایی کالاهای اساسی ، توجه به صنعت حمل و نقل دریایی را از موضوعات مهم دانست و تاکید کرد: با توجه به امکانات بندری که در استان وجود دارد ، لزوم توجه بیشتر به حمل کالاها و حتی مسافر از طریق دریا به منظور کاهش ازدحام و ترافیک محسوس است.
یوسف نوری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر فرمانداران به حوزه آرد و نان، اظهار داشت: فرمانداری ها، صمت، تعزیرات، جهاد کشاورزی و… در نظارت بر حوزه آرد و نان مسئولیت مهمی دارند ، اما مسئولیت اصلی در هر شهرستان به عهده فرمانداران است و باید ضمن حضور در جلسات کارگروه آرد و نان، نظارت دقیق تر بر این حوزه را هم مورد توجه داشته باشند.
استاندار مازندران با تاکید بر حفظ سلامت جامعه و لزوم برخورد جدی با متخلفین اظهار داشت: در بازدیدهای صورت گرفته از انبارهای آرد و خبازی ها ، در صورت عدم رعایت مسائل بهداشت محیط وفردی ، برخورد جدی با متخلف صورت گیرد زیرا سلامت جامعه نباید مورد خطر قرار بگیرد.
وی با توجه به عدم صرفه اقتصادی برای نانوایی های با سهمیه پایین و احتمال به انحراف رفتن آرد در این نانوایی ها تاکید کرد: ما باید به سمت ایجاد مجتمع های پخت نان با توانایی پخت چند نوع نان و ارائه خدمات بهتر به مردم حرکت کنیم.
نوری با بیان اینکه آرد خانه پز برخی روستاها به انحراف می رود و موجب ازدحام جمعیت و طولانی شدن صف در نانوایی های شهرهای مجاور می گردد ، تصریح کرد: الگوی راهبری آرد و نان کامل نیست و برای کاهش منفذها و جلوگیری از انحراف آرد و نان و تضییع بیت المال نیاز به بازطراحی این الگو داریم.
وی با گلایه از وضعیت کیفیت نان خصوصا در مرکز استان اظهار داشت: با همه تاکیداتی که در جلسات گذشته انجام شد همچنان کیفیت نان در استان خصوصا در شهرستان ساری که مرکز استان است بسیار ضعیف می باشد.
یوسف نوری تصریح کرد: به خبازانی که نان خوب و ماکولی تولید نمی کنند تذکر داده و مهلتی تعیین شود تا پخت نامناسب خود را جبران نمایند.
استاندار مازندران همچنین تاکید کرد: خبازان با پخت مناسب مورد تقدیر قرار گیرند.
وی همچنین افزود: دستورالعملی برای رده بندی نانوایی ها نوشته شود و دائما مورد کنترل قرار گرفته و در صورت ارتقا و یا تنزل ، حتما در رتبه بندی نانوایی لحاظ گردد.