فراخوان مشمولان فوق دیپلم، دیپلم و زیردیپلم در بهمن ۹۸ - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 3 September , 2025
گروه : اجتماعی
پ
  • شناسه : 677
  • 15 بهمن 1398 - 16:01
  • 0 دیدگاه
سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد

فراخوان مشمولان فوق دیپلم، دیپلم و زیردیپلم در بهمن ۹۸

فراخوان مشمولان فوق دیپلم، دیپلم و زیردیپلم در بهمن ۹۸
فراخوان مشمولان فوق دیپلم، دیپلم و زیردیپلم در بهمن ۹۸
سکان نیوز، سازمان وظیفه عمومی ناجا، تمامی مشمولان دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم، دیپلم و زیردیپلم که برگ آماده به خدمت به تاریخ بهمن ماه سال جاری دریافت کرده اند را به خدمت سربازی فراخواند.

به گزارش  سکان نیوز     به نقل از پایگاه خبری پلیس، سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد «کلیه مشمولان فارغ التحصیل مقاطع کاردانی، دیپلم و زیردیپلم که برگ آماده به خدمت به تاریخ ۹۸/۱۱/۱۹ دریافت کرده‌اند، می‌بایست با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰)، برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش را دریافت و برابر اطلاعات مندرج در آن اقدام کنند.

در این اطلاعیه آمده است، مشمولان ساکن تهران بزرگ می‌بایست ساعت ۶ صبح روز شنبه مورخ نوزدهم بهمن ماه امسال و مشمولان ساکن سایر استان‌ها نیز ساعت ۷ صبح تاریخ ذکر شده، در محل و مراکزی که در برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح اعلام شده، حضور یابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.

گفتنی است: عدم حضور به موقع در زمان و محل‌های تعیین شده، غیبت محسوب شده و برابر ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی، محرومیت‌های اجتماعی را برای آنان در بر خواهد داشت.

شایان ذکر است، متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir ، سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و یا کانال سازمان در پیام رسان سروش به نشانی sarbazvazifeh @ از آخرین اخبار مطلع شوند.»

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

رونمایی از قیمت‌های جدید برنج/ پشت گرانی برنج چه کسانی هستند؟ 11 شهریور 1404

رونمایی از قیمت‌های جدید برنج/ پشت گرانی برنج چه کسانی هستند؟

سکان نیوز؛ در حالی که وزیر جهادکشاورزی وعده کاهش قیمت برنج را با توجه به واردات برنج خارجی و فصل برنج نو، داده بود، بازار، از حقیقت دیگری حکایت می کند.

لبیک سازمان اداری و استخدامی به درخواست پزشکیان/ دستگاه‌های موازی حذف می‌شوند 09 شهریور 1404

لبیک سازمان اداری و استخدامی به درخواست پزشکیان/ دستگاه‌های موازی حذف می‌شوند

سکان نیوز؛ رئیس سازمان اداری و استخدامی از آغاز اقدامات این سازمان برای حذف دستگاه‌های موازی بر اساس درخواست رئیس جمهور و در چارچوب قانون برنامه هفتم توسعه خبر داد.

پیشنهاد جدید تأمین منابع کالابرگ از عوارض واردات خودرو 08 شهریور 1404

پیشنهاد جدید تأمین منابع کالابرگ از عوارض واردات خودرو

سکان نیوز؛ درحالی که پیشتر روی حذف خانوارهای یارانه بگیر برای تامین منابع کالابرگ تاکید شده بود، حالا گزینه جدیدی برای تامین منابع کالابرگ مطرح شده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.