شمار بیماران بهبودیافته کرونایی در مازندران از ۱۰۰ نفر گذشت - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 23 October , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1711
  • 12 اسفند 1398 - 8:06
  • 0 دیدگاه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

شمار بیماران بهبودیافته کرونایی در مازندران از ۱۰۰ نفر گذشت

شمار بیماران بهبودیافته کرونایی در مازندران از ۱۰۰ نفر گذشت
شمار بیماران بهبودیافته کرونایی در مازندران از ۱۰۰ نفر گذشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: شمار بیماران بهبودیافته مشکوک به کرونا ویروس در استان از مرکز ۱۰۰ نفر گذشته است.

سکان نیوز، سیدعباس موسوی از بهبودی بیش از ۱۰۰ بیمار مشکوک به کرونا ویروس در استان خبر داد و گفت: روزانه دهها نفر پس از بهبودی از مراکز درمانی استان ترخیص می‌شوند.

وی با بیان اینکه در مجموع هفت مرکز در استان مازندران برای قرنطینه و بستری بیماران مشکوک به کرونا در استان درنظر گرفته شده است، افزود: از این تعداد دو مرکز زیر نظر علوم پزشکی بابل است.

وی شمار جان باختگان ناشی از ابتلاء به کرونا ویروس در استان را چهار نفر اعلام کرد و گفت: رعایت بهداشت فردی، پرهیز از برگزاری تجمعات و کاهش تردد و سفرهای غیرضروری را برای کنترل و پیشگیری این بیماری مؤثر خواند.

موسوی به افتتاح اولین مرکز ایزله منفی در بیمارستان نوشهر اشاره کرد و گفت: این مرکز با پنج تخت و تجهیزات تخصصی و با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است و به بیماران عفونی خدمات دهی می‌کند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

درخشش خیره کننده نخبگان مهارتی مازندران/ کسب ۲۱ مدال رنگی و مدالیون 30 مهر 1404

درخشش خیره کننده نخبگان مهارتی مازندران/ کسب ۲۱ مدال رنگی و مدالیون

کاروان نخبگان مهارتی استان مازندران در بیست و دومین دوره المپیاد ملی مهارت که به میزبانی اصفهان برگزار شد، موفق به کسب افتخاری بزرگ شد. مهارت‌آموزان دیار علویان با درخشش چشمگیر خود، برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات مهارت‌آموزی استان افزودند که حاصل آن کسب ۲۱ مدال رنگی و مدالیون برتری در این رویداد ملی بود.

تحرک و ورزش، کلید پیشگیری از پوکی استخوان/ پوکی استخوان؛ دشمن خاموش، اما قابل مهار 28 مهر 1404

تحرک و ورزش، کلید پیشگیری از پوکی استخوان/ پوکی استخوان؛ دشمن خاموش، اما قابل مهار

سکان نیوز: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل بر نقش ورزش منظم و فعالیت بدنی در پیشگیری و کنترل پوکی استخوان تأکید کرد.

آماده سازی ورزشکاران MMA مازندران برای حضور در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور و انتخابی بازیهای آسیایی ژاپن  28 مهر 1404

آماده سازی ورزشکاران MMA مازندران برای حضور در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور و انتخابی بازیهای آسیایی ژاپن 

سکان نیوز: مسابقات هنرهای رزمی MMA بزرگسالان استان ، با شرکت تمامی مدعیان و در بالاترین سطح ، همچنین با حضور وحید رضا باقری رییس هیات انجمن ورزش های رزمی و اعضای شورای فنی استان برگزار گردید .

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.