شرکت توزیع برق مشهد میزبان نشست برنامه‌ریزی اوج بار ۱۴۰۴
شرکت توزیع برق مشهد میزبان نشست برنامه‌ریزی اوج بار ۱۴۰۴
سکان نیوز؛ نشست برنامه‌ریزی اوج بار ۱۴۰۴ به میزبانی شرکت توزیع برق مشهد و با حضور مهندس معتمدی زاده، معاون دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر، مدیران دفاتر مدیریت مصرف و کنترل پیک بار شرکت‌های توزیع سراسر کشور و علیرضا صبوری، معاون بهره‌برداری و نگهداشت، سیده معصومه مرادی مدیر دفتر مدیریت مصرف و کنترل پیک بار شرکت توزیع برق مشهد و مدیران ارشد این شرکت برگزار شد ،راهکارهای مقابله با چالش‌های احتمالی پیک مصرف برق در تابستان پیش رو مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

علیرضا صبوری، معاون بهره‌برداری و نگهداشت شرکت توزیع برق مشهد، ضمن خوشامدگویی به حاضران و تبریک اعیاد و مناسبت‌های پیش رو، سخنان خود را با ادای احترام به تلاش‌های همکاران در گذر از پیک تابستان و زمستان آغاز کرد. وی با اشاره به اهمیت خرد جمعی و هم‌اندیشی در این جلسات، ابراز امیدواری کرد که این نشست‌ها منجر به هم‌افزایی و همگرایی در صنعت برق شود تا بتوان از شرایط سخت پیش رو به سلامت عبور کرد.

صبوری در ادامه افزود: با برنامه‌ریزی دقیق و آمادگی‌های لازم، قطعاً قادر خواهیم بود تا از بروز هرگونه مشکل در تامین برق مشترکین جلوگیری کرده و رضایت‌مندی آنان را فراهم آوریم. همکاران ما در شرکت توزیع برق مشهد با بهره‌گیری از آخرین فناوری‌ها و دانش روز، در حال تلاش برای بهبود مستمر شبکه برق هستند تا بتوانیم به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت برق کشور، خدمات مطمئن و باکیفیتی را به مشترکین ارائه دهیم.

مهندس معتمدی زاده، معاون دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر، با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق شرکت‌های توزیع برای مدیریت مصرف برق، اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود و عدم افزایش تولید برق در کوتاه مدت، نیاز است شرکت‌های توزیع برنامه‌ریزی مدونی داشته باشند. این جلسات منطقه‌ای فرصتی برای ارائه عملکرد گذشته و چاره‌اندیشی برای مسائل احتمالی است. وی افزود: شرایط به گونه‌ای است که اگر قطعی برق برای صنایع رخ دهد، ممکن است تبعاتی برای مدیران نیز داشته باشد، بنابراین برنامه‌ریزی دقیق و پیشگیرانه ضروری است.

سیده معصومه مرادی، مدیر دفتر مدیریت مصرف و کنترل پیک بار شرکت توزیع برق مشهد، در این جلسه، گزارشی جامع از عملکرد و شاخص‌های ارزیابی این دفتر در تابستان ۱۴۰۳ ارائه نمود و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای مدیریت اوج بار در سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد. وی با تأکید بر سهم قابل توجه بخش خانگی در ایجاد پیک بار و همچنین نقش صنایع و کشاورزی، به تشریح اقدامات انجام‌شده برای مدیریت مصرف در این بخش‌ها پرداخت.

مدیر دفتر مدیریت مصرف و کنترل پیک بار همچنین به برنامه‌های کنترلی برای هتل‌ها و شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و افزود: با همکاری استانداری و سایر نهادهای ذیربط، برنامه‌های مدونی برای مدیریت مصرف در این بخش‌ها در نظر گرفته شده است. وی همچنین خاطرنشان کرد که با اجرای طرح‌های مدیریت مصرف، کاهش مطلوبی در مصرف انرژی صنایع نسبت به سال قبل حاصل شده است.

مرادی در ادامه به همکاری معاون دادستان استان خراسان رضوی و ریاست اتاق اصناف در اجرای طرح‌های مدیریت مصرف اشاره کرد و این همکاری را بسیار مؤثر خواند. وی در خصوص بخش خانگی و اعمال محدودیت برای مشترکین پرمصرف گفت: با ارسال پیامک‌های اطلاع‌رسانی قبلی به مشترکین پرمصرف خانگی و تجاری، آنها را از احتمال قطع برق آگاه کردیم و در نهایت برای مشترکینی که همچنان الگوی مصرف را رعایت نکردند، قطعی برق اعمال شد.

شایان ذکر است در این نشست بر اهمیت همکاری مشترکین و اطلاع‌رسانی به موقع در خصوص محدودیت‌های احتمالی تأکید شد. همچنین، راهکارهایی برای تشویق مشترکین به کاهش مصرف برق و استفاده از ابزارهای قانونی برای مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.