وی ضمن اعلام گزارش خود در دو حوزه درخواست و مشکلات عمده این مناطق از بررسی تخصصی وضعیت ارتباطات این روستاها با حضور نوروزی مدیر مخابرات منطقه مازندران خبر داد و افزود: در تلاش هستیم تا ضمن ایجاد کارگروهی ویژه نسبت به مشکلات حوزه ارتباطات غرب مازندران بررسی های لازم را انجام داده و تصمیمات مقتضی را اتخاذ نماییم.
رئیس کارگروه ارتباطات استان از پیگیری اداره کل متبوع خویش در جهت حل مشکل ۲۷ روستای شهرستان چالوس خبر داد و افزود بزودی خبرهای خوبی در جهت اتصال این روستاها به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت برای مردم شریف این مناطق اطلاع رسانی خواهد شد.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران همچنین در گزارش خود عمده مشکلات مردم در این روستاها را مباحثی همچون آب شرب روستایی، راه روستایی ، گردشگری و همچنین وجود معادن متعدد عنوان نمود
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران: پیگیری تامین پوشش ارتباطی ۲۷ روستای شهرستان چالوس
برچسب ها
اعطای۱۲۰۰میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مهارت آموختگان فنی و حرفه ای مازندران
معاون آموزش، پژوهش و برنامهریزی اداره کل مازندران ، از اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات خوداشتغالی به ۷۷۶ نفر از مهارتآموختگان فنی و حرفهای استان خبر داد.
برگزاری دوره آموزشی مسیر نجات در شهرستان میاندورود
سکان نیوز:حجت الاسلام علی قاسمی با هدف حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از برگزاری دوره آموزشی طرح مسیر نجات در دانشکده منابع طبیعی و آبخیز داری خبر داد .
معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران چه برنامه ای برای توسعه اقتصادی دارد؟
سکان نیوز؛ استان مازندران با داشتن جاذبه های متنوع گردشگری، اقتصادی و شیلاتی از مناطق مهم کشور برای رشد و توسعه اقتصادی به شمار می رود. این استان با تولید هفت و نیم میلیون تن محصولات کشاورزی و میلیون ها تن محصولات تولیدی و اقتصادی سهم بسزایی در تولید ناخالص ملی کشور دارد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.