به گزارش سکان، سید هادی بهادری بیان داشت.؛البته وضعیت رکود در بازار ساخت و ساز مسکن وضعیت بینابینی است، یعنی آنکه با وجود شیوع بیماری برخی از سازندگان به ساخت و ساز ادامه داده اند و این مسئله موجب شده که رکود در این بخش، کمتر از حوزه های دیگر بازار مسکن باشد.
بهادری با اعلام اینکه رکود در بازار مسکن در ماه های آتی موجب کاهش قیمت ها خواهد شد، افزود: این مسئله روشن است که وقتی تقاضا برای خرید مسکن کاهش یابد، قیمت ها در این بازار روند نزولی به خود خواهند گرفت.
عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: البته به نظر می رسد که کاهش قیمت مسکن در کوتاه مدت خواهد بود و با افزایش معاملات خرید و فروش، قیمت ها به حالت اول بر خواهد گشت، البته این مسئله به معنای افزایش قیمت مسکن نیست، بلکه آن میزانی که قیمت ها کاهش یافته، آن مقدار جبران خواهد شد.
رکود در بازار مسکن در ماه های آتی موجب کاهش قیمت ها خواهد شد
برچسب ها
دانش سازمانی و نیروی انسانی توانمند، سرمایه اصلی سازمانها در مسیر توسعه و پویایی است
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ضمن تأکید بر اهمیت مدیریت دانش در ارتقای بهرهوری سازمانی، اظهار کرد: مدیریت دانش سازمانی یکی از زیربناهای رشد و پویایی نهادهاست و ارزش واقعی سازمان نهتنها در منابع مالی و فیزیکی آن، بلکه در سرمایه انسانی و دانش سازمانی نهفته است؛ عناصری که در کنار هم نیرویی توانمند و اثرگذار را برای پیشبرد اهداف سازمان رقم میزنند.
باقری: ۷۰درصد بیمهشدگان جامعه کارگری حداقلبگیر هستند
سکان نیوز؛ عضو کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران، گفت: بر اساس آمار استخراج شده ۷۰ درصد بیمهشدگان جامعه کارگری کشور جز حداقلبگیران هستند.
دستور واردات گوشت از کشورهای شمال ایران برای تنظیم بازار
سگان نیوز؛ در پی گرانیهای اخیر گوشت قرمز، دستور واردات گوشت گوسفندی از کشورهای همسایه برای تنظیم بازار صادر شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.











































