به گزارش سکان نیوز، میثم میلادی در یادداشتی نوشت؛ نبود بودجه مناسب، عدم توسعه تجهیزات حوزه روابط عمومی ها طبق فناوریهای روز دنیا و نبود نیروی تخصصی متناسب با فعالیت ها و… معضلاتی است که توجهی به آن نمی شود.
البته تبعیض بزرگی در این میان وجود دارد، اینکه در شرکت های خصوصی زیرمجموعه دولت این شکاف کمتر وجود دارد و در مقابل در دستگاه های اجراییای که تقریبا حل تمام چالش های کشور به نوعی به آن وصل می شود این شکاف هر روز بزرگ و بزرگتر می شود.
جالب آنجاست که هر چه می گذرد اهمیت روابط عمومی بیشتر در جامعه آشکار می شود و دولت ها از هر جناحی مانند ابزار از آن استفاده می کنند تا اهداف خود را پیش ببرند، فارغ از اینکه حتی ابزارها هم رسیدگی و مراقبت می خواهند چه برسد به انسان با انبوهی از احساسات و عواطف.
گاهی اوقات احساس می کنم روابط عمومی را باید به رباطها سپرد، تا فارغ از هر گونه احساس فشار و استرس های غیر قابل تحمل وارده کار روزمره را انجام دهند، چیزی به غیر از بله قربان بر زبانشان نباشد و صاحبان آنها نیز مجبور باشند برای جلوگیری از خراب شدن و از کار افتادن هر روز به آنها رسیدگی کنند.
به نظرم؛ روابط عمومی، نفس سازمان است که در میان انبوهی از کارهای پر استرس و مشکلات علی الخصوص در دستگاههای پر کار و مردمی رها شده است و هیچ حمایتی هم حتی توسط متولیانش ندارد.
کلام آخر اینکه؛ باید اذعان داشت، مجموعهای از این بی توجهی های عمیق در روابط عمومی در ابتدا نفس دستاندرکاران حوزه روابط عمومی و سپس نفس سازمانها را به شماره می اندازد.
۲۷ اردیبهشت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد.