به گزارش روز پنج شنبه سکان نیوز و به نقل از روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، اسکندری مدیرعامل مجمع خیرین مهارت استان، گفت: به استناد تبصره یک قانون نحوه کمک اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مصوب مجلس شورای اسلامی و مصوبه هیأت محترم وزیران در راستای ارتقاء سطح مشارکت مردم به سازمان و بهبود کیفیت ارائه خدمات به جامعه هدف سازمان جهت توانمندسازی جوانان جویای کار فاقد مهارت و ارتقاء مهارت شاغلین بنگاهها ی اقتصادی از طریق اجرای آموزش فنی و حرفه ای بر اساس استانداردهای آموزشی بین المللی ، این اداره کل اقدام به تشکیل مجمع خیرین توسعه ترویج آموزش های فنی و حرفه ای در استان وثبت شرکت مذکور برابر قوانین جاری را نموده است.
وی گزارش از اقدامات صورت گرفته از ابتدای راه اندازی این مجمع و تشکیل نمایندگان خیرین مهارت برخی از شهرستان های استان و کمک های مالی از سوی خیرین به مراکز آموزش های فنی و حرفه ای، همچنین برای اولین بار در کشور جشن گلریزان خیرین مهارت شهرستان های آمل و محمودآباد توسط اعضای هئیت مدیره این شهرستان ها و با جمع آوری کمک های خیرین نیک اندیشی مبالغ نقدی و غیر نقدی بیش از 80 میلیارد ریال ارائه کرد.
اسکندری اظهار داشت :هدف از برگزاری این نشست نقش موثر شما اصحاب رسانه پیرامون توسعه و ترویج مجمع خیرین مهارت آموزش های فنی و حرفه ای برای آحاد جامعه و جذب افراد خیرین مهارت نیک اندیش در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نامگذاری شعار سال، جهش تولید با مشارکت است، مشارکت مردم در این حوزه و ما هم به دنبال ایجاد فرصتهای یادگیری مهارتهای کاربردی برای جوانان و نیازمندان هستیم. این نشست، گامی موثر در جهت تبیین اهداف و برنامههای مجمع خیرین مهارت است و امیدواریم با همکاری رسانهها بتوانیم این رسالت را به خوبی اجرا کنیم.
کواکبیان رئیس هیئتمدیره خیرین مهارت مازندران نیز بیان داشت: مجمع خیرین مهارت توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای استان مازندران یک سمن مردم نهاد بوده که باور دارد راه توسعه پایدار ایجاد اشتغال، کاهش مشکلات و معضلات اجتماعی از طریق پرورش نسل جوان،ماهر و ارزش آفرین می باشد.
وی افزود: تلاشهای ما برای ایجاد بسترهای مناسب آموزشی، نیازمند حمایت و همدلی جامعه است. اصحاب رسانه میتوانند با انعکاس دقیق و مستمر فعالیتها و برنامههای ما، نقش موثری در این مسیر ایفا کنند.
درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران بر اهمیت و نقش مهم مجمع خیرین مهارت در ارتقای سطح آموزشی و فنی استان تأکید کرد و به تشریح اهداف و خط مشی مجمع مذکور پرداخت و بیان داشت: از مهمترین اهدف ما در ایجاد مجمع خیرین مهارت در استان، استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای اقشار مختلف جامعه، حمایتهای مادی و معنوی بوده و حرکت خوبی برای توانمندسازی نوجوان و جوانان جهت ایجاد اشتغال متناسب با نیاز بازار کار در استان می باشد.
وی تاکید داشت :حضور خیرین مهارت نیکاندیش و حمایت آنها نسبت به آموزشهای فنی و حرفهای با هدف توانمندسازی مهارتی و تربیت نیروی کار ماهر در جهت ایجاد اشتغال و کاهش آسیبهای اجتماعی، به میدان آمدهاند و ارائه آموزشهای فنی و حرفهای میتواند نقش شایانی در بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی جامعه ایفا کند.
وی افزود: بدیهی است که یکی از چالشهای کنونی استان مازندران در تمامی ادوار پس از انقلاب، مسئله اشتغال است که قطعا اگر امروز ما در حوزه کار و اشتغال آسیب شناسی کنیم، یکی از علل اصلی پدید این چالش، عدم مهارت نیروهای انسانی است که در گروههای سنی متفاوت جستجوی شغل قرار دادند.
درویشی مدیرکل ادامه داد :مبرهن است که هر میزان در حوزه مهارت آموزی و مهارت افزایی گروه هدف فعالیت و اقدام عملی صورت گیرد از آن سو، تربیت نیروی انسانی و شکوفایی خانواده ها و نسل جوان را در پی خواهد داشت.
این مقام مسئول افزود: رسالت این مجمع، کمک به بهبود و توسعه مهارتهای فنی و حرفهای است که به نوبهی خود منجر به ارتقای کیفیت زندگی و اشتغالزایی خواهد شد. ما به حمایتها و همکاریهای اصحاب رسانه در انتشار و انعکاس فعالیتهای این مجمع و با هدف جذب خیرین مهارت نیک اندیش برای بروز رسانی تجهیزات و مواد مصرفی کارگاه های آموزشی مراکز فنی و حرفه ای استان برای توانمندسازی نیروی کار متخصص در بازار کار نیاز داریم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران گفت: آموزشهای فنی و حرفهای یکی از ابزارهای مهم در توانمندسازی مهارتی جوانان و کاهش بیکاری است. با همکاری خیرین مهارت و حمایت اصحاب رسانه، میتوانیم به تحقق این هدف بزرگ نزدیکتر شویم.